Джонас Брадърс

За филма

Държава: САЩ
Година: 2008
Жанрове: Риалити

В ролите: Кевин Джонас, Джо Джонас, Челси Стаб, Никол Андерсън, Джон Дюси


"Jonas Brothers: Living the Dream": 21-сериен тв филм, риалити музикална комедия, производство и дистрибуция на Disney Channel.

Животът им е всичко друго, само не и обикновен. Кевин, Джо и Ник са световноизвестни рокзвезди (Kevin Jonas, Nicholas 'Nick' Jonas & Joseph 'Joe' Jonas) и, докато се опитват да живеят като обикновени тинейджъри, попадат в необикновени ситуации. Най-големият - Кевин - осъзнава трудностите на зрелостта, отхвърлен от различни колежи. Джо разбира, че не може да съществува в сянката на своите братя и това, което желае, е соло кариера. Ник пък трябва да се справя с момичетата. Пейтън е неговата нова приятелка, двамата са неразделни, но дали тя е само едно просто увлечение или нещо много специално?


1 епизод

Кевин и Джо са притеснени заради поредното увлечение на по-малкия им брат Ник. Когато той пише песен за въпросното момиче, става ясно, че за пореден път се влюбва много бързо. Докато по-големите братя на Ник правят всичко възможно да му помогнат, Стела кара Мейси да й помогне в изпробването на новата, създадена от нея модна линия „Стелкро”.


2 епизод

Майката на тримата братя има рожден ден и те отчаяно се нуждаят от страхотен подарък за нея. След като гледат стари видео-записи, решават да ги прехвърлят на DVD. Опитвайки се да направят торта, случайно заливат с горещо тесто касетите и ги унищожават напълно. Щом виждат колко е разстроена майка им, момчетата решават да възпроизведат спомените от детството си и да ги запишат наново за празника й.


3 епизод

Братята Джонас се влюбват в едно и също момиче – Мария. Тя е разносвачка на пица и тримата харчат стотици долари за пица, само за да я виждат. Те пристъпват „Конституцията на Джонас” и се опитват да я свалят. Но щом разбира какво става, момичето се плаши и си тръгва. По-късно Стела ги кара да се закълнат, че няма да се карат за момичета, които дори не познават.


От 3 юли 2010 г. по БНТ1.

ИЗБРАНО