Вярвай ми

За филма

Държава: САЩ
Година: 2009
Жанрове: Драма

Режисьор: (сценарий) Hunt Baldwin, John Coveny

В ролите: Ерик МакКормак, Том Каванах, Моника Потър, Сара Кларк, Майк Деймъс, Джефри Арънд, Грифин Дън


"Trust Me": саркастична драма за рекламния свят. Ерик Маккормак („Уил и Грейс") и Том Каванах („Ед") си партнират в сериала, който се фокусира върху двама най-добри приятели, които работят като партньори в престижна рекламна агенция в Чикаго.


Главните действащи лица са Мейсън (Маккормак) и Конър (Каванах) - двама мъже, чието творческо партньорство благоприятства за фирмата Ротман Грийн и Мор (РГМ). Художественият директор Мейсън е отговорен, работохолик, семеен, с красива съпруга Ерин (Кларк), две деца и непрестанно чувство на преданост към марките, за които помага да се продават. За разлика от него, Конър (Каванах), който пише текстовете за рекламите, е необвързан, импулсивен, с диапазон на концентрация на подрастващ. Тази ин-ян връзка е подложена на изпитание, след като Мейсън става творчески директор на агенцията и съответно шеф на Конър. Сериалът проследява променящата се динамика между двамата приятели, за които е по-добре да бъдат заедно, отколкото отделно.

В същия екип работи и Сара Крайицек - Хънтър (Потър), пишеща рекламни текстове, носителка на награди и нов служител със силен характер, който води до нетактично отношение към останалите. Хектор Кълиган (Арънд) и Том Фулър (Деймъс) са начинаещ творчески екип с нетрадиционни идеи, които често не са по вкуса на новия шеф. Целият екип се ръководи от Тони Минк (Дън), който е отдаден изцяло на рекламната индустрия, но непрекъснато е на ръба да изпадне в паника поради несигурността в собствената си работа и чувството, че дните му в бизнеса между младите му колеги са преброени, непрекъснато расте.



Героите:

МЕЙСЪН МАКГУАЙЪР (Ерик МакКормак) е водещ рекламен директор, който е находчив, но понякога позволява несигурността да вземе връх. Отговорен семеен мъж и приятен човек, той ръководи политиката на един все по-конкурентен корпоративен свят. Когато е повишен в поста, който заема сега, трябва да се научи да укротява хищника в себе си, за да оцелее. Също така той е предан на най-добрия си приятел Конър, както и на клиентите на агенцията – дори настоява семейството му да използва продукти на негови клиенти.


КОНЪР (Том Каванах) е професионалният партньор на Мейсън, негов приятел и пише рекламни текстове. Съзнава, че рекламирането е бизнес, но винаги се стреми да добави и доза удоволствие. Той е импулсивен и непредвидим, но е и с невероятни творчески способности и често измисля идеалните завършващи фрази за рекламите за нула време. След повишаването на Мейсън, с което той става шефът, приятелството им е подложено на изпитание.


САРА КРАЙИЦЕК-ХЪНТЪР (Моника Потър) се е развела наскоро и след седем години в конкурентна рекламна агенция започва работа за Ротман Грийн и Мор. Отличена с награда за рекламен текст, тя е амбициозна и прецизна по отношение на всеки продукт (с изключение на шампоаните, които са слабото й място). Също така се отнася нетактично към хората и често я смятат за арогантна, свадлива и с висока издръжка.


ЕРИН МАКГУЙЪР (Сара Кларк) е нещо повече от съпруга на Мейсън и майка на двете им деца, Джак и Хейли. Децата й са почти на десет години, а съпругът й е с добре развиваща се кариера, затова Ерин търси нови предизвикателства.


ТОМ ФУЛЪР (Майк Деймъс) и ХЕКТОР КЪЛИГАН (Джефри Арънд) са начинаещ творчески екип, който е като комедиен дует. Самите те се мислят за напредничави (завършващите фрази в рекламите за тях са „от старата школа”), но много често понасят подигравките на по-опитните.


ТОНИ МИНК (Грифин Дън) е шефът, директорът на групата, който е изцяло посветен на рекламния бизнес. Той е изключително взискателен спрямо екипа; особено когато има опасност да загубят кампания от друга група в компанията.



От 27 май 2010 г. по Pro.bg

ИЗБРАНО