Среща с непознат

За филма

Държава: Аржентина
Година: 2009
Жанрове: Комедия

Режисьор: Хуан Таратуто

В ролите: Хеорхина Барбароса, Муриел Санта Ана, Рафаел Феро, Бой Олми, Освалдо Санторо, Мария Абади, Лидия Каталано


"Ciega a Citas": сериал, роден в Интернет.
Има хора, които цял живот търсят истинската любов. Лусия разполага само с 258 дни. Всичко започва, когато тя чува разговор между майка си Мануча и сестра си Ирина. На семейна вечеря Ирина е обявила своя годеж, но празничното настроение скоро се превръща в горчиво разочарование за Лусия, по-голямата сестра на Ирина, неомъжена и не особено привлекателна.Лусия винаги е знаела, че не е любимка на майка си, но едва ли е очаквала, че ще бъде толкова огорчена от онова, което Мануча ще изрече в деня на годежа. Собствената й майка обещава да поеме всички разноски по сватбата на Ирина, ако Лусия се появи на празненството с истинско гадже, нещо което според Мануча не е възможно да се случи.

Огорчена и ядосана, Лусия решава да докаже на майка си, че не е права и за да я провали и да я накара да плати разноските по сватбата, тя си поставя за цел да си намери сериозно и нежно гадже, и то в рамките на 258 дни, след които по-малката й сестра ще се омъжи.Лусия упорито и енергично се впуска в търсене на подходящ мъж. Осъществява безброй срещи със забавна поредица от кандидати – скучният колега, смахнатият от интернет страницата за запознанства, заклетият ерген, който на пръв поглед изглежда съвършен, но всъщност не е, и много, много други.


Водена от идеята да опровергае думите на майка си, Лусия постепенно открива, че докато е търсела любовта, тя всъщност се е променила. Не я интересува вече какво мислят другите за нея, особено майка й и разбира, че винаги трябва да се вслушва във вътрешния си глас, без да обръща внимание на слуховете и клюките, които кръжат около нея.Накрая Лусия ще се окаже победител, когато разбере, че заслепена от многобройните случайни срещи не е забелязала, че истинската любов е била толкова близо до нея.


Телевизионният сериал „Среща с непознат” е създаден по блог-романа на Каролина Агире и се радва на голям успех.


Уеб сайт: http://ciegaacitas.tv/

От 29 март 2010 г.- по Нова телевизия.