Тя и той

За филма

Оригинално заглавие: Him & Her
Държава: България
Година: 2002
Жанрове: Комедия

Режисьор: Станислав Тодоров – Роги

В ролите: Стефания Колева, Юлиан Вергов


Сериалът е успешно реализиран в повече от 10 страни в света. Сценарият е на канадската компания "Дистракшън форматс", Гай Льопаж и Силви Леонар.

Историята на „Тя и Той” проследява живота на типичната българска двойка влюбени с техните различия и проблеми, с романтичните моменти и силните преживявания. Мартин и Силвия са заедно от 11 години, но не са женени. Двамата ще представя по смешен и леко саркастичен начин любовния живот на двама души - от дреболиите на всекидневието до вечните въпроси за живота и смъртта. Този симпатичен тандем ще анализира и ще се справя с всяка ситуация от гледна точка на уникалното възприятие на своя пол.

В IV сезон, Тя и Той все още са неудовлетворени, често недоволни един от друг, но неизменно решени да съхраняват и развиват връзката си. Силвия и Мартин са същите, но и много различни. Порасналото самочувствие на Силвия носи нов нюанс в конкуренцията и сътрудничество помежду им. Тя търси реализация в любопитна и интересна за всички област. Мартин се бори за клиенти, впрягайки своята и нейната изобретателност.

Сякаш проблемите на Мартин с неговия мачо-баща клонят към разрешаване. Но макар и щастливо задомен с млада жена стриптизьорка и невръстен син, старецът не мирува. Палавият му нрав ги принуждава да го измъкват ту от затвора, ту от болницата. Как ще свърши това и дали въобще някога ще свърши?

Сериозната сестра на Мартин е пълна с изненади. Вероятно няма да се учудите, че проблемите на Тя и Тя / Той и Той са почти идентични с тези на Тя и Той. Силвия винаги е ревнувала Мартин от колежката му Дарина, но сега се явява утежняващо обстоятелство – Дарина е бременна. Има ли Мартин нещо общо с това? Двойката упорито ползва услугите на психотерапевта, но май ще узнаем много повече от сънищата на Силвия и Мартин, отколкото от психоаналитичните сеанси?

Силвия не се е отказала от амбицията за сватба и бебе. Усилията са целенасочени и добре организирани, но дали ще постигнат целта? Не спират експериментите и усилията на двамата да се приобщят един друг към любимите си занимания. Той я води на рок концерт, мач, тенис, билярд и волейбол; тя него - на езда, симфоничен концерт, кино, бинго.

С други думи, връзката им не е лишена от приключения и проблемите, но животът на модерната двойка е пълен с предизвикателства и създаването на семейство се оказва най-трудното. Щом любовта е жива, Тя и Той ще се борят за нея, отвоювайки я един от друг и от калейдоскопичния свят, който ги заобикаля...

Изпълнителен продуцент - Любо Каримански, оператор - Красимир Андонов, музика - Гаетан Есиамбре.

От 2002 до 2005 г. по bTV (с повторения по Fox Life). През 2007 е заснет и четвърти сезон, който се излъчва по FoxLife в 25 епизода.
Повторение - по bTV Comedy от 23 август 2011 г.

ИЗБРАНО