Втори шaнс

За филма

Държава: САЩ / Колумбия / Мексико
Година: 2005
Времетраене: 60 минути
Жанрове: Сапун

В ролите: Андрес Гарсия, Лорена Рохас, Марио Симаро, Диана Осорио, Мартин Карпан, Ванеса Вилела, Роберто Мол, Жанет Лер, Марта Пиканес, Ерик Елияс


"El Cuerpo del Deseo": Представи си, че имаш всичко.

Представи си, че срещаш любовта.

Представи си, че изгубваш всичко.

Представи си, че можеш да се върнеш...
Това е историята на Педро-Хосе Доносо, богат и влиятелен човек, който на 67-годишна възраст спечелва любовта на младата и красива Исабел Аройо.



Исабел е чувствена и обиграна. Умело прикрива тайните си намерения и успява да внуши на дон Педро, че го обича предано.
Въпреки голямата любов, която двамата демонстрират, Анхела - дъщерята на дон Педро, се съмнява в добрите намерения на своята мащеха Исабел. Животът изненадва Педро и той умира внезапно от сърдечен удар. Но нежеланието му да се предаде или да загуби ще му помогне да се въплъти в тялото на друг мъж, за да си върне онова, което му принадлежи.



Салвадор Серинса е млад, беден селянин, отдаден на семейството си. По стечение на обстоятелствата Педро-Хосе и Салвадор умират по едно и също време. Така духът на дон Педро, който се нуждае от тяло, за да продължи да живее, се преражда в тялото на Салвадор. Превърнал се в млад и представителен младеж, Педро се завръща и открива, че съпругата му е изневерявала с един от доверените му служители. Да, Мартин и Исабел са любовници.


Дава си сметка и за това, че Гаетана Чари – ясновидка и гадателка на бъдещето - го е мамила, макар че му е помагала да понася агонизиращото си съществуване.


В новото си тяло Педро ще разбере истинската същност на Нина – майката на Исабел, която е алчна и егоистична, за разлика от братовчедката Валерия, която е мила, нежна и добра.



Не всичко обаче е разочарование. Педро ще се увери, че икономката му Абигайл цял живот му е била предана. Ще го заболи обаче от омразата, която неговият иконом Валтер е изпитвал към него. Превъплътен в тялото на Салвадор, Педро ще продължи да помага на синовате на Абигайл – Симон и Антонио, които винаги е подкрепял, защото си е дал сметка, че са порядъчни момчета.



През 2006 - 2007 г. по Нова телевизия.

ИЗБРАНО