Разобличаване

За филма

Оригинално заглавие: The Closer
Държава: САЩ
Година: 2005
Жанрове: Крими

Режисьор: (сценарий) James Duff

В ролите: Кира Седжуик, ДжейКей Симънс, Кори Рейнолдс, Робърт Госет, ДжиУай Бейли


Кира Седжуик, номинирана за наградата Еми и носителка на наградата Златен Глобус за ролята си на телевизионен топ детектив, отново се завръща. Тя е женствена, но силна, нестандартна, но безпогрешна.

След като преминава обучение в ЦРУ, заместник-началник Бренда Лий Джонсън, която преди това е била детектив в Атланта, e преместена в Лос Анджелис, за да оглави специално подразделение на полицията, което се занимава с разрешаването на изключително деликатни случаи, свързани с убийствата на публични личности. Бренда е специалист по разбулването на човешки тайни и по изтръгването на признания, въпреки, че е в непрестанна битка със собствените си несъвършенства и неврози.

Тъкмо когато Бренда намира своето място в този свят, финансова криза в полицейското управление разклаща земята под краката й. Нейните опити с минимален разход на средства да разкрива убийства и същевременно да предпазва отделни членове от своя екип от уволнение, прехвърляне и преждевременно пенсиониране, застрашава нейните приятелства, подлага на изпитание лоялността й и променя нейните съюзници в хода на разследването на всеки случай.

Заместник-началник Бренда Лий Джонсън в четвърти сезон отново е нестандартен топ детектив, както и женствена, силна и безпогрешна. Тя е принудена да се бори срещу недоверието и скептицизма дори на някои от колегите си в отдела, както и да ръководи екип, който винаги има едно наум спрямо нестандартните й, но безпогрешни подходи.

7 сезона (2005 - 2012 г.), епизоди х46 мин.

От 4 август 2008 г. по Нова телевизия (III сезон). От 10 октомври 2011 г. - IV, V и VI сезон. От 28 януари 2015 г. - сезон VII.
От 4 ноември 2009 г. по FOX Crime (сезон I). От 19 септември 2013 г. - сезон V. От 11 декември 2014 г. - сезон VI. От 14 април 2015 г. - сезон VII.
От 3 юни 2014 г. по КиноНова (сезон VI).

ИЗБРАНО