Не си мой тип

За филма

Оригинално заглавие: You're the Worst
Държава: САЩ
Година: 2014
Жанрове: Романтичен

Режисьор: (създател и сценарий) Стивън Фалк

В ролите: Крис Гийри, Ая Кеш, Десмин Боргес, Кетър Донъхю


Модерен поглед към любовта и щастието през очите на двама души, които не могат да се похвалят с особени успехи в тази област.

Това е историята на Гретчен и Джими – история за страх, разбити сърца, романтика, секс, храна, Лос Анджелис, неделни забавления, приятелство и фактът, че понякога от най-лошите хора излизат най-добрите партньори. Жанрът "романтична комедия" завива в по-мрачна посока. Нарцистичният, нетактичен и упорит Джими Шайв-Овърли (Крис Гийри) случайно се е сближил с циничната, лицемерна и саморазрушителна Гретчен Кътлър (Ая Кеш). След шеметно флиртуване и много труден период след съвместното им съжителство, в който Гретчен се бори с депресия, тя и Джими се опитват да си прекарват добре, докато се сблъскват с неприятния факт, че връзките се развиват и задълбочават дори ако участващите в тях не бележат никакъв напредък. За Джими и Гретчен „семейство“ е мръсна дума.

Едгар Кинтеро е бивш съквартирант на Джими, някогашен бездомник и ветеран от войната, който се бори с посттравматичен стрес, докато гради нов живот след битките. Линдзи Джилиан пък е най-добрата приятелка на Гретчен и бивша съучастничка в делата й, която търси себе си, след като несполучливият й брак възкръсва в резултат на една неочаквана бременност...

4 сезона към 2017 г., 39 епизода х30 мин.

От 1 юли 2017 г. по FOX (сезон III). От 20 юни 2018 г. - сезон IV.

ИЗБРАНО