Будни цяла нощ

За филма

Оригинално заглавие: Up All Night
Държава: САЩ
Година: 2011
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Emily Spivey

В ролите: Кристина Апългейт, Уил Арнет, Мая Рудолф, Ник Кенън, Дженифър Хол, Мат Лауер, Кони Сойер, Жан Вилепик, Мат Браунджър


Семейният живот е въпрос на компромиси. Всичко в живота се върти около това, да постигнеш идеалния баланс. Но какво се случва с двама влюбени, когато се появава нещо на пръв поглед очаквано - бебе?

Рейгън и Крис са горди родители на малката Ейми. Казват, че това е Божи дар. Ако имаш обаче обещаваща кариера, която се нуждае от внимание?
Младото семейство пренебрегва семейните традиции и Рейгън се връща на работа, а Крис си остава вкъщи, за да се грижи за Ейми. Изглежда лесно, но не съвсем...

Звездата от сериала „Женени с деца” Кристина Апългейт блестящо се превъплъщава в ролята на работещата майка Рийгън, която издържа семейството вместо съпруга си. Ще успее ли да съчетае майчинството, кариерата и семейните задължения, когато всичко сякаш излиза извън контрол? Опитвайки се да пренареди своите приоритети, младата жена постепенно осъзнава, че малката Ейми е нейната главна задача, а всичко останало, донякъде дори съпругът й, остава на заден план.

2 сезона, 35 епизода.

От 15 юли до 20 август 2013 г. по Нова телевизия. От 1 до 23 януари 2015 г. - повторение.
От 20 май 2014 г. по КиноНова. От 8 юни 2015 г. - повторение.
От 27 юни 2017 г. по FOX Life. От 13 юли 2017 г. - сезон II.

ИЗБРАНО