Развитие в застой

За филма

Оригинално заглавие: Arrested Development
Държава: САЩ
Година: 2003
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Mitchell Hurwitz

В ролите: Джейсън Бейтман, Порша де Роси, Уил Ларнет, Майкъл Кера, Дейвид Крос


Щурият живот на едно на пръв поглед нормално богато американско семейство.
Въпреки че са роднини, Джордж Блът – старши, съпругата му Люсил и децата им Джордж, Майкъл, Бъстър и Линдзи имат различни характери, навици и виждане за живота. Майкъл Блът е добрият син, който трябва да управлява бизнеса на баща си след неговата смърт. Грижейки се за 14-годишния си син, Майкъл продължава да събира парчетата, за да запази семейството им цяло. Гоб е нереализирал се професионален магьосник, чиито бизнес и лични планове обикновено се провалят. Част от тази шарена обстановка е и сестра им Линдзи – близначка на Майкъл, материалистка, либерална млада майка. Картината се допълва от брат им Бъстър, който е резултат на господстващото внимание на майка си, което го превръща в социално несигурен и податлив на пристъпи на паника.

Ще успее ли Майкъл да укроти семейството си, какви магии е подготвил Гоб, за да си намери работа, ще се справи ли Линдзи с брака и непокорната си дъщеря? Отговорите на тези въпроси не могат да бъдат предвидени и сигурни в света на семейство Блът.

Сериалът гарантира интересна история, динамично развитие и голяма доза хумор за цялото семейство.

3 сезона (2003 - 2006 г.) по Fox Network, 53 епизода. Сезон 4 и 5 по Netflix (2013 г. - 15 епизода, 2018 г. - 17 епизода).
Епизоди х22 мин.
Фейсбук: facebook.com/ArrestedDevelopment/

От 13 март 2011 г. по bTV Comedy. III (последен) сезон - от 25 април 2012 г. От 1 октомври 2012 г. - повторение (от I сезон).

ИЗБРАНО