”Апартаментът” с Марта Вачкова от 17 октомври

11 октомври 2011 | 14:30 Дачев
"Апартаментът" е новото риалити на БНТ1 с водещ Мартина Вачкова, което стартира на 17 октомври, понеделник от 12:35 ч.
Предаването ще съчетае два от формата – класическо токшоу и риалити.

Целта на предаването е всеки път да представя по една истинска и вълнуваща човешка история без клишета и самоцелно търсене на сензация. Шоуто ще се интересува от обикновения човек, а Мартина Вачкова ще бъде в изцяло ново амплоа: по-действена и по-категорична. Тази промяна не е случайна и цели да изведе основната линия на формата: че телевизията може да помага.

Във всеки епизод се развиват две паралелни сюжетни линии. Зрителите ще проследяват историята на главния герой, който се опитва да реши свой проблем или да сбъдне мечта, а Мартина ще му съдейства да постигне целта си. Паралелно с това, гостите в студиото ще коментират случващото се и ще обсъждат важни и интересни въпроси, свързани с темата на епизода.

Телевизията може и да помага” е основното послание на новия тв проект. Целта на мотото е да подчертае политиката на предаването - екипът на „Апартаментът” ще работи действително да съдейства на своите герои, да им помага и до голяма степен да променя живота им пред очите на зрителите. Щастливите финали са основна цел, но екипът съзнава, че - както в живота - те не винаги ще могат да бъдат факт.
Предаването „Жените” спира с последно издание този четвъртък, 13 октомври от 12:35 ч., уточняват от БНТ. Продуцент на „Апартаментът” е БНТ, а изпълнителен продуцент е ТВ къща „Виж”, които досега продуцираха "Жените" с изпълнителното съдействие на Old School Productions.
* * * * * * *

Подобно следобедно шоу преди седмица тръгна и по Нова телевизия - "Ники Кънчев под наем". В него водещият помага и съдейства при разрешаването на даден проблем на зрител, записал се за участие, като освен на собствените си умения и контакти разчита на експерти, пътувайки из страната със своя автомобил. Продуцент на това шоу е също Old School Productions.



ИЗБРАНО