Bailando в понеделник: песни на Лили Иванова

31 октомври 2010 | 15:54 Дачев

„За тебе бях”, „Експрес Танго” и „За да те има” са само някои от най-любимите песни в кариерата на българската поп прима, които ще чуем в изпълнения на седемте двойки мечтатели
С отговорна музикална задача са се натоварили Нели Рангелова и Венци Миланов, които продължават да пеят за мечтата на момчето да завърши висшето си образование. Те ще трябва да изпълнят „Ветрове”, песен за която професионалист като Нели със сигурност ще трябва да даде добър тон на неопитния Венци. За сбъдването на своя блян, оперният певец Юлиан Константинов и Иглика Радилова са подготвили „Ти сън ли си”. Двойката-мечтатели участва в благотворителното предаване, за да може Иглика да заведе деца от Българския съюз на трансплантираните на 17-те Световни игри за трансплантирани в Швеция. 

„Стари мой приятелю”, която добре познаваме в изпълнение на Васил Найденов и Лили Иванова, е поверена на една от най-гласовитите двойки в Bailando – Богдана Митова и Дидо от D2. Двамата участват за изграждане на достъпни къщички за хора с увреждания в град Павел Баня. Веднага след като научи оценките за изпълнението си в Bailando, Дидо ще трябва да „пренастрои струните си” защото заминава на 4-дневно турне в Турция. Фронтменът на D2 и останалите членове на групата ще участват на едно от най-големите рок събития в Южната ни съседка.

Сред другите дуети в понеделник вечерта са „оцеляващият” Краси Каракачанов с Рада Рачева и Васил Петров с детето чудо Нели Солакова. „Пресният” тандем Вики Терзийска от „Мастило” и Крис Григоров са подготвили „За тебе бях”. Пени О`Съливан и Свилен от „Остава”, които всеки  път изумяват с професионалното си звучене са изрепетирали за понеделник „Щурче” по текст на Найден Андреев и Дамян Дамянов.

Последното издание на Bailando, при което си тръгнаха танцовият дует Любомир Ковачев - Светлана Такева и пеещите Иво Инждев с Теодора Недялкова, ще се запомни като едно от най-емоционалните. Почти час след края на живото предаване, фенове на двете двойки, които присъстваха в залата, споделиха подкрепата си с тях, което допълнително трогна отиващите си участници от благотворителното шоу. 

От първи ноември излъчванията на Bailando ще бъдат в понеделник и четвъртък, а зрителите ще могат да подкрепят участниците още в самия ден на тяхното изпълнение. Веднага след представянията си, мечтателските двойки ще бъдат класирани по резултата, даден им от журито. Още същата вечер двойките,  събрали най-ниски оценки, ще излязат отново на сцената, за да може зрителят да реши дали да продължат в Bailando.
Подкрепата за всеки един от участниците става чрез изпращане на SMS ( 0.25 лв. без ДДС към M-tel и VIVACOM и 0.24 лв. без ДДС към Globul) на индивидуалните кратки номера на мечтателите. Банковите сметки на всички участниците, включително на тези извън сцената на Bailando, остават отворени на сайта на предаването (bailando.novatv.bg).
 



ИЗБРАНО