Иван Ангелов (TV+) още е в шок

6 август 2010 | 20:07 Дачев
Участникът в Мusic Idol и бивш водещ на "Айтос Айдъл" по ТВ2, който на 1 август претърпя тежка катастрофа, вече е вън от опасност. Иван Ангелов получи тежки наранявания след катастрофа в столичния квартал "Хладилника", в която загина актуалната му партньорка - 35-годишната Даниела Георгиева. Иван е бил в много тежко състояние, с фрактури на десния глезен, десния лакът, дясната предмишница и таза. В началото лекарите се съмнявали и за масивни вътрешни наранявания.

Иван Ангелов става известен като един от най-ексцентричните участници в “Music Idol”. Сега той е водещ на предаванието "АРИА търси талант" по TV+. Специално за Dir.Bg продуцентът на предаването Александра Вали потвърди преди дни, че Ангелов е претърпял катастрофа и има тежки наранявания. Той все още се намира в "Пирогов" и е без опасност за живота. Ангелов вече е претърпял операция на глезена, но му предстоят още две - на крака и на ръката.

PR-ът на телевизия TV+ Емилия Хубавенска, в която айтозлията се изявява като водещ, издаде за bliasak.bg, че той вече е преместен в травматологията и е в добро здравословно състояние. На Иван са направени всички необходими процедури и се очаква той да бъде изписан от „Пирогов“ след няколко седмици. Айдълът обаче все още бил в шок от инцидента, в който на място загина приятелката му.
Близките на Иван го посещават всеки ден и му помагат да се справи с тежката загуба.


ИЗБРАНО