Ново лице на предаването ”5 минути в Холивуд” по MSAT

12 юли 2010 | 18:23 Дачев

Стюардеса-модел представя шоуто през юли 2010
27-годишната стюардеса Вилиана Георгиева е новият водещ на предаването “5 минути в Холивуд” в ефира на MSAT. Вилиана е модел повече от десет години и е една от малкото българки, които са дефилирали по модните подиуми в Милано за колекциите на “Кокай”, “Лореал” и други модни брандове. Красивата софиянка е завършила “Икономика и бизнес администрация” в НБУ и тепърва предстои да учи магистратура като се е насочила към две специалности - реклама и актьорско майсторство.
 
През целия месец юли Вилиана ще представя в студиото на MSAT последните новини от Холивуд и интересните случки от живота на най-известните.
"Хареса ми нейната естественост и интелигентно излъчване. Тя е лъчезарна и нетипична за моделка”, сподели избора за нов водещ продуцентът на предаването Биляна Митева.
 
Страстта на Вилиана Георгиева са екстремните преживявания, харесва да лети с парапланер, както и да скача с еластично въже. Предстои до края на годината да запише курсове за скачане с парашут. Обича много да се занимава и с фотография, затова по време на лятната си почивка ще пътува до Хърватска, където ще снима на воля.
В момента Вилиана Георгиева е стюардеса и се надява след приключването на снимките за предаването “5 минути в Холивуд” приятелите й във социалната мрежа Фейсбук да надминат двете хиляди, които са към този момент.

Снимки: за рекламна кампания на Italgold


ИЗБРАНО