Жури определя 12 финалисти в ”Големият избор” II

8 април 2010 | 18:13 Дачев

Шоуто стартира през м. май
На 10 април ще се проведе кастингът за избор на 12 финалисти за „Големият избор II”. Заявилите желание за участие момичета и момчета са 109, от които 60 са предварително одобрени и поканени на кастинг. Списък с одобрените за участие кандидати може да бъде намерен на сайта на проекта – izbor.bnt.bg.

Жури на кастинга са:
• Милена Цветанска – водещ на „Големият избор 2” и главен редактор на „Новини”, БНТ
• Бойко Василев – водещ на „Големият избор 2” и главен редактор на „Актуални предавания”, БНТ
• Саша Безуханова - президент на БИБА, председател на Борда на директорите на Джуниър Ачийвмънт за България,  член на настоятелството на Американския университет в България, член на борда на Schools On-line,  член на международната общност Who''s who professionals, почетен консул на Люксембург в България.
• проф. Евгений Дайнов –  магистър на Оксфордския университет и постоянен член на неговото Общо събрание, наречено “Древният дом на събранието на доктори и магистри на Оксфордския университет”, политолог, преподавател по политически науки в НБУ, автор статии и книги в сферата па политиката, философията и управлението, почитател и изпълнител на рок музика
• Ангелина Атанасова – участник и победител в първия сезон на „Големият избор”.

След кастинга и избора на 12-те участника във втория сезон, започва и тяхната подготовка за влизането им на сцената на зала 2 в НДК, където ще бъдат подложени на изпитания пред публика и пряк сблъсък с авторитетни личности. Специалисти в областа на медиите и PR-а ще работят с тях и ще им разкриват тайните на успешното медийно представяне.
 



ИЗБРАНО