„Големият избор 2” по БНТ събира кандидати

22 март 2010 | 13:47 Дачев

БНТ 1 е решила да намери за втори път новия млад лидер  на България. Стартира вторият сезон на проекта  „Големият избор”, след успешния първи през миналата година, когато  студентката  по „Връзки с обществеността” в СУ „Св.Климент Охридски” Ангелина Атанасова бе избрана за победител в деня на Свети Георги – Победоносец.
Чрез най-посещаваното място от младите хора – Интернет - се  събират заявките за участие, а те са двуминутно видеообръщение с тема „Проблемът, който мога да реша”. Крайният срок за изпращането им е 31 март, а адресът - golemyatizbor@bnt.bg. Победителят ще бъде избран с представително национално допитване по модела, прилаган в предаването „Референдум” по БНТ 1.

Ако искате видеото ви за участие в „Големият избор 2” да е професионално заснето, възползвайте от дните и часовете, в които това може да бъде направено от професионалистите на БНТ. За всички кандидати, намиращи се на територията на София, екип на БНТ ще снима в следните висши учебни заведения:
УНСС - 25.III. /четвъртък/ - 12:00 до 14:00 часа
НБУ - 26.III. / петък/ - 12:00 до 14:00 часа
НАТФИЗ - 29.III /понеделник/ - 12:00 до 14:00 часа
СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ - 30.III. /вторник/ 12:00 до 14:00 часа

Желаещите да участват в проекта трябва да изпратят:
1. Автобиография (в doc или rtf формат)
2. Снимка (jpg или png формат с размер до 1 MB, съотношение 4:3)
3. Видеоклип с продължителност до 2 минути, в някой от следните формати: wmv, flv, mpg; размер до 8 MB. Ако размерът на клипа е по-голям (максимум 100 MB), за изпращане може да се използва www.tranz.it, file.bg или dox.bg.

Ограничение за участие има единствено във възрастта (18-29 г.), гражданството трябва да е българско и участникът да не заема изборна длъжност.
Одобрените ще станат участници в телевизионния проект „ГОЛЕМИЯТ ИЗБОР II", ще участват в предавания и могат да спечелят специално подготвено и незабравимо пътуване до Брюксел.



ИЗБРАНО