Уникални кадри на Египет в “Професия турист”

18 януари 2010 | 19:02 Дачев
Екипът на туристическия гайд „Професия турист” по MSAT се завърна от Египет, където, освен че реализира поредните епизоди за февруарските издания на предаването, посети и 15-тия рожден ден на една от световните туристически агенции. Освен екипа на предаването присъстваха още 30 души, представители на големите родни туристически фирми.
„Това беше едно от най-вълнуващите ми пътувания”, сподели водещата на предаването Адриана Русенова, която обикаля всеки месец с екипа на предаването екзотични страни и далечни дестинации.
 
Не пропускайте предстоящите издания на “Професия турист” през февруари, защото ще видите другата страна на Египет – луксозни хотели, един от най-красивите коралови рифове в света, както и неповторимия подводен свят на “Шарм Ел Шейх”. “Професия турист” стана част от дълбочинно гмуркане, плажно парти с водни атракции и разходка с лодка с прозрачно дъно.
 
В предаването ще видите още как се забавляват бразилки от карнавала от Рио де Жарнейро в една незабравима забава. В епизодите на предаването ще видите и една от най-модерните дискотеки, в която има огромни медузи, висящи от тавана. За любителите на екзотичните ястия – не пропускайте гостуването в един от най-популярните рибни ресторанти, където ще научите как се приготвят уникални ястия с морски дарове.
 "Професия турист” се излъчва всяка събота от 12:40 ч.


ИЗБРАНО