Премиера на ”Бен 10: Извънземно нашествие” в Синеплекса

30 ноември 2009 | 19:57 Дачев
На специална премиера в Синеплекс в Сити Център София Cartoon Network ще представи новия игрален филм от хитовата поредица за Бен 10 – Бен 10: Извънземно нашествие. Премиерата, на която са поканени над 200 партньори, журналисти и зрители на  Cartoon Network, ще се състои на 6-ти декември от 10.30 часа сутринта.

Бен 10: Извънземно нашествие
("Ben 10: Alien Swarm", САЩ, 2009 г.) разказва историята на младия Бен Тенисън, отцепил се от редиците на  Ремонтьорите, за да помогне на мистериозна млада жена на име Елена. Заедно те се опитват да осуетят извънземна заплаха, отправена към нашия свят. Алекс Уинтър е продуцент и режисьор на последното допълнение в поредицата за Бен 10. Сценарият на филма е написан от Джон Търман (Фантастичната четворка и сребърният сърфист и Хълк). Главните роли се изпълняват от Райън Кели (Бен), Галадриел Стайнмън (Гуен), Нейтън Кийс (Кевин), Бари Корбин (Дядо Макс) и Алиша Диаз (Елена).
В българската версия на филма героите говорят с гласовете на актьорите Иван Велчев (Бен), Вилма Карталска (Гуен), Мартин Герасков (Кевин), Георги Тодоров (Дядо Макс) и Светлана Смолева (Елена).
 
Премиерата на филма в Лондон на 15 ноември премина с голям успех. Домакин на церемонията беше поп певицата Алиша Диксън. На събитието присъстваха също главните актьори във филма, както и танцовата група Дайвърсити. 
 
Българските фенове на Бен 10 имаха възможност да спечелят билети за премиерата на филма в София, след като изпратиха отговор на въпрос, свързан с Бен 10. След специалната премиера в София, "Бен 10: Извънземно нашествие" може да бъде гледан по Cartoon Network на 9 декември от 17:20 часа.


ИЗБРАНО