Мис България Вселена '2006 Галена Димова в MSAT

26 октомври 2009 | 19:38 Дачев
Най-красивата българка за 2006 година Галена Димова се връща бързо към модния подиум след края на майчинството си. Мис България Вселена беше в студиото на MSAT в София, за да запише част от ноемврийските издания на предаването “5 минути в Холувид”.

Галена Димова започва да се занимава с мода много късно за стандартите на тази професия - едва на 17 г. Дългокраката софиянка мечтала за друга кариера - на атлетка. Галена тренира 5-6 години лека атлетика в "Левски". Става републиканска шампионка в скока на височина, а по късно и републиканска шампионка по плуване.
Галена никога не е спазвала диети. Дори е против тях. Само преди десет месеца Галена Димова роди своята дъщеричка Виктория, но фигурата на млада майка и остана съвършена, както в началото на кариерата й на модел.
 
“Жалко е, че днешните хлапета само киснат в кафетата и в компютърните клубове. Предпочитам детето ми да се занимава със спорт, вместо да обикаля по заведенията с приятелки", категорична е Галена. Още от нейните откровения може да чуете в предаването “5 минути в Холивуд” само по телевизия MSAT.


ИЗБРАНО