Сити ТВ: интервю с Кели Роуланд за официалната класация The Big 50

16 октомври 2009 | 17:39 Дачев

Тази седмица официалната класация на City TV "The Big 50" ("Големите 50") има специален гост – главозамайващата Kelly Rowland! Илиян и Джули успяха да заснемат шоколадовата певица часове преди излизането й на сцената на площад Батенберг в София миналата неделя за събитието на годината LOOP Live! 2009. Тогава за първи път на българска сцена пред повече от 50 000 души стъпи част от феномена на 1990-те години, спечелилите награда Грами и хиляди почитатели - Destiny’s Child!

Гласовитата певица отговори супер позитивно и приятелски на въпросите на водещите на официалната класация The Big 50 и призна само пред камерата на City TV, че е влюбена. Но не в определен мъж, а - ... в Европа! Пред Илиян и Джули, Kelly разказва как е успяла да убеди David Guetta да й подари феноменалния хит When Love Takes Over и колко много харесва италианеца Tiziano Ferro.  

Kelly Rowland е една от основателките на супертриото Destiny’s Child, но е утвърдена вече и като соло певица с два издадени албума (Simply Deep от 2002 г. и Ms. Kelly от 2007 г.). Планира и трети солов албум, който ще е с повече денс и еклектично звучене отколкото предишните, разказва самата тя в The Big 50.

Само в "The Big 50" тази събота от 18 ч. и в неделя от 14 ч. (повторение)  по City TV можете да видите искрената изненада на звездата на LOOP Live! 2009, Kelly Rowland, когато Илиян й показва видео от столична дискотека, в която посетителите пеят с пълно гърло When Love Takes Over... Именно от водещите на официалната класация на City TV Kelly разбра, колко голям хит е дуетът й с френския диджей в България.

А пълен запис на концерта Loop Live! 2009 можете да гледате тази неделя, 18 октомври по Сity TV от 22:30 ч.



ИЗБРАНО