”Огледала” вече са ”малко по-иначе”

10 септември 2009 | 12:58 Дачев
Продуцентът на предаването "Огледала" Сашка Иванова представи прераждането на своето предаване на шикозната лятна тераса на хотел Феста София. "Дойде моментът да открием новия сезон - нова телевизия, ново лого, нова водеща, нови членове на екипа", насочи тя вниманието на присъстващите журналисти.
Pro.bg е нова за България телевизия; това, което ни впечатли през последните седмици, е налагането на нов стандарт на общуване със зрителите. "Огледала" се вписват в него и ще бъдат динамични, енергични и пълни с любопитна, интересна информация - обеща Иванова.

Сашка Иванова:
По отношение на екипа знаете, че стилистката Гери /Гочева/ вече е на друга работа. Новата ни водеща е Гери /Гергана Стоянова/, всички я познавате; още едно ново лице, това до Гери, е Силвана - отговаря тя да изглежда добре! Сценарист е Ели, режисьор - Здравка. Имаме нов консултант "прически и коса" и това е Деси. На екран са още Хриси и другите. Момчетата от екипа са същите.

Гергана Стоянова:
Преди две години Сашка ме покани като сценарист. Предупредиха ме, че работата няма да върви, тъй като екипът е само от жени... обаче се оказа, че са мъжки момичета.
За нов водещ обсъждахме Румяна Маринова (Мисис Свят 2004), Таня Карабелова (модел, Мис България 2001) и други момичета, но одобриха мен.

Подготвяме нещо като "манифест" - какво предстои да прави. "Огледала" вече са малко "по-иначе", ще дърпаме и мъжката аудитория. Ние си идваме с високия зрителски интерес, затова Proqbg не са сбъркали, че ни предложиха да сме заедно. Ще държим високо ниво, това ще бъде комплимент за зрителя. По този начин, жената да си каже - "това мога да го имам и аз". Специалисти ще показват, как по достъпен начин всяка жена може да бъде красива и вътрешно спокойна.
Започваме 9-тата си година, вече сме институция и аз се радвам, че съм нейното лице!
С Радост Драганова сме в много добри отношения, тя е продукт на "Огледала" и сега ще бъдем конкуренти, но й пожелавам успех!

Гергана Стоянова - Гери има голям опит като водещ /от шоуто „Иначе“/ и като лице зад камерата. Любителите на българското кино я познават и от ролята й в „Шивачки”. Освен  водеща на „Огледала”, тя ще остане и сценарист на предаването.
Новото попадение в екипа на предаването - Силвана Цолова - ще се грижи за перфектния вид на водещата, както и ще съветва зрителите за най-новите тенденции в областта на модата. Силвана е млад и амбициозен стилист и обещава Гери винаги да изглежда перфектно.

Предаването стартира новия си сезон по PRO.BG тази неделя, 13 септември, точно в 11:00 часа. В първото предаване гост ще бъде „Мисис Свят 2004” - Румяна Маринова. Освен всичко интересно, което се случва около Руми напоследък, зрителите ще могат да видят и новите рублики в предаването - „Етикет”, „Жертва на модата” и „Мъжка насоченост”.


ИЗБРАНО