Мис България '2007 Юлия Юревич в “5 минути в Холивуд”

1 юни 2009 | 21:04 Дачев
През месец юни по MSAT, всеки делничен ден
Телевизионното шоу “5 минути в Холивуд” има своето ново лице - Юлия Юревич, най-успешният модел на модна агенция “Визаж” и носителката на титлата “Мис България 2007”. Амбициозната и упорита Юлия ще представя новините, клюките и скандалните истории от Холивуд през целия месец юни по MSAT.

Юлия е родена на 20.08.1989 г. в град Козлодуй. Учи “Телекомуникации” в НБУ. Във вените й бушува българо-сръбско-руска кръв и смята това за преимущество, защото е взела цялата красота от славянските народи и техния силен и борбен характер. Екипът на предаването “5 минути в Холивуд” бил впечатлен от външността на знойната красавица - височина 1,77 м, и мерки 90/58/92. Юлия спортува тенис на корт и плуване, от време на време посещава и фитнес залата. Въпреки перфектното си тяло, Мис България 2007 е срамежлива и не се съблича лесно пред обектива! Не спазва диети и обожава шоколада. Юлия Юревич смята, че преди да мисли за деца и семейство трябва да премине още много етапи от живота си и неща, които да осъществи. В предаването “5 минути в Холувид” Юлия ще сподели, че е станала по-отговорна и по-дисциплинирана след спечелването на титлата Мис България.

СВИЛЕНА ДИМИТРОВА В ЕВРО ИЗБОРИ 2009
Целият екип на Новини и актуални предавания в MSAT ще отразява Евро избори 2009. Още на 6 юни зрителите на MSAT ще бъдат подготвени за евро вота с открито студио, представено от Свилена Димитрова (на снимката). Началният му час ще бъде 20.00 ч. и в него зрителите ще научат повече за историята и работата на Европейския парламент, както и за дейността, която са вършили до момента родните ни евродепутати. В изборния ден MSAT ще излъчи допълнителни емисии новини, в 14.15, 15.15, 17.30 ч и в 22.00 ч, които ще покажат кой от партийните лидери къде е гласувал, какви са постъпилите сигнали в избирателната комисия, процента на активност на гласуване и всичко свързано с гласуването за Европейски парламент.

В откритото изборно студио от 20.00 ч. Свилена Димитрова ще говори с политолози, анализатори и политически ПР за това до каква степен са стигнали посланията на различните партии до избирателите и ще чуем първите прогнозни резултати.
Новините в изборния ден ще бъдат представяни от Петко Трухчев и Вероника Виткова.


ИЗБРАНО