Виктория Петрова от bTV Новините - в ”Огледала”

31 март 2009 | 16:20 Дачев
Водещата на bTV Новините, Виктория Петрова ще сподели опита си на успешна съпруга тази събота в «Огледала»
Двойничките на героините от «Отчаяни съпруги» ще бъдат преобразени на сцената на предаването

Тази събота, 4 април, в «Огледала» чаровната водеща Радост ще търси отговор на въпроса какво означава да бъдеш успешна съпруга и какви са малките хитрости и тайни за това. Харизматичната водеща на bTV Новините Виктория Петрова ще сподели своите женски тайни по темата.

На сцената на предаването ще бъдат и победителките от конкурса за двойнички на героините от сериала “Отчаяни съпруги”. В ролята на красивата Габриел – Димитричка Иванова, българския вариант на емоционалната Сюзън – Ирена Йорданова, педантичната домакиня Бри – Вася Сталева и двойничката на многодетната майка Линет – Младенка Николова. Четирите дами, избрани след тежък кастинг измежу повече от 500 претендентки, ще бъдат преобразени на сцената на «Огледала» в любимите си персонажи от Уистерия Лейн.

Да бъдеш успешна съпруга е трудна професия, а задачата се усложнява още повече, когато жената иска да гради и кариера. От 8 месеца специалната гостенка на предаването Виктория Петрова е съпруга на оператора Добромир Иванов. Тя ще разкаже как успешно се справя с предизвикателствата, защо сьс съпруга си са решили да се венчаят тайно и има ли и какви промени настъпват след сватбата. Какво трябва да прави една идеална съпруга и кое е най-досадното й задължение, всичко това ще разберат зрителите на bTV от самата Виктория, тази събота на сцената на «Огледала».

Вики и Радост ще навлязат и в дебрите на екзистенциалния въпрос за изневярата и с какви приятни хитрости тя да бъде избегната. Завършилата журналистика, философия, история и право водеща на bTV Новините, ще сподели тайната за красотата на своята 70 годишна баба.

Предаването ще разкаже и за холивудските примери за успешни съпруги. А една от темите тази събота, ще помогне на феновете на Катрин Зита Джоунс, да се доближат до нейния стил. Експертът по здравни и медицински въпроси д-р Албена Златарева ще даде съвети на дамите как да поддържат перфектен външен вид. В светските новини ще стане дума за най-бляскавите български партита и онова, което се е случило на родните и световни звезди през изминалата седмица.


ИЗБРАНО