Мистър Менхънт избират в ”Огледала” по бТВ тази събота

11 март 2009 | 23:16 Дачев
XII издание на най-престижния конкурс за мъже–модели ще видим в събота, 14 март от 10.00 сутринта, в предаването за мода и стил „Огледала” по бТВ. 12 красавци с разнородна визия, биография и интереси, но с една цел – победата, ще се състезават за титлите Мистър Менхънт, Менхънт Модел и Менхънт Интернешънъл, представени от чаровната водеща Радост Драганова.

Ще ги видим в спортните и официални облекла на Андрюс, бельото на Триумф и очила Прего. Водещата Радост ще препитва всеки от кандидатите и ще прецени отблизо техните коремни мускули, бицепси и чар.
Същата възможност има и журито, съставено предимно от дами, работещи в медиите, сред които ще бъде Яна Николова от сп. Бюти, Петя Щилянова от сп. Анна клуб, Инес Павлова. Участниците ще бъдат оценявани от доказани експерти в мъжката красота като председателя на журито и лицензиант на конкурса Ирина Папазова, Детелина Стаменова – заместник главен редактор на списание “Космополитън”, Елица Иванова от списание “Блясък”, актрисата Нели Топалова. Те ще решат кой от 12-те участника е най-достоен да представи България на световния конкурс през април тази година в Корея.

Конкурсът е единственият за мъжка красота в света. Много известни лица като Мариян Кюртанов, Сава Цеков, Валентин Велчев, Али Алиев, Мирослав Йончев дължат своя успех в кариерата именно на силния старт, който получиха след победата си в престижното състезание.

Специални гости и съветници на участниците в конкурса са Ана Дончева и Фил Сърмов от Данс Академи. Ирина Папазова и Николай Стоянов са организатори на събитието, като агенция Интерсаунд на Ирина Папазова държи правата на конкурса за България.

Всеки от победителите ще представи България на различни световни финали. Носителят на най-престижната титла, Менхънт Интернешънъл, ще отлети за Южна Корея. Вече стана традиция в Азия да бъде коронясван най-добрият мъж-модел на планетата.

В предаването още ще стане ясно как са се променили критериите за мъжка красота през вековете, какви са актуалните модни тенденции в мъжката мода и какви са съветите на ОГЛЕДАЛА към силния пол за стил. И в този брой на предаването, в светските новини ще се разбере какво се случи с българските и световни звезди през изминалата седмица.

Всичко това тази събота – 14 март от 10.00ч. по bTV.


ИЗБРАНО