Акценти по FOX Life и FOX Crime през април

6 април 2023 | 13:24 Дачев
 FOX Life:
 
*Тод да ни е на помощ, сезон 1
*Милион малки неща, сезон 2
*Добрият доктор, сезон 3
*Женени с деца, сезон 1
 
FOX Crime:
 
*Убийства в Рая, сезон 12
*Убийства в Мидсъмър, сезон 20
*От местопрестъплението, сезон 11
*Случаите на Франки Дрейк, сезон 2
 
* * * * * * * *

Тод да ни е на помощ, сезон 1
Премиера: 11 април от 22:00 часа
Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа
 
Носителката на „Оскар“ Марша Гей Хардън и Скайлър Астин влизат в ролите Маргарет Райт (Хардън), педантичен адвокат с остър като бръснач ум и Тод (Астин), нейният талантлив, но безцелен син, когото тя наема като частен следовател в адвокатската си кантора. Тод е черната овца в семейство Райт. Той е безгрижен бивш частен детектив с остър ум, който се намира в труден период, след като лиценза му е отнет заради свободното му тълкуване на закона. Склонността на Маргарет към съвършенство и стриктно спазване на закона е в пълно противоречие с непоследователните методи на Тод за измъкване от трудни ситуации. Когато Тод обединява сили с майка си за разрешаването на случай, тя е изненадана, силно впечатлена и горда от изкусните му способности да намира информация, като използва чара и широко обхватните си технически умения. Най-накрая Маргарет вижда начин да насочи сина по правия път към финансово обезпечен живот на възрастен, който тя да одобрява, и го моли да се присъедини към фирма ѝ. Тод се съгласява, тъй като това означава да си върне лиценза и отново да върши работата, която обича и в която е добър. Съвместната им дейност е голяма първа крачка към поправянето на тяхната крехка, проблемна връзка и има шанс да доведе до разбирателство. Но дали Тод и Маргарет ще успеят да приемат другия такъв какъвто е, е съвсем друг въпрос.
 
В ролите: Марша Гей Хардън, Скайлър Астин
 
Милион малки неща, сезон 2
Премиера: 12 април от 22:00 часа
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа
 
Приятелството не е едно голямо нещо. То е милион малки неща. Тази сентенция е валидна и за група приятели от Бостън, които се сближават след поредица от необичайни обстоятелства. Някои от тях са успешни, други преминават през трудности в кариерата и връзките си, но всички се чувстват като в капан. Изненадващата смърт на един от тях ги кара най-сетне да започнат да живеят истински. По пътя си те разбират, че приятелите са единственото нещо, което може да ги опази от самите тях. 
 
В ролите: Дейвид Джинтоли, Романи Малко, Лизи Грийн 
 
Добрият доктор, сезон 3
Премиера: 10 април от 22:55 часа
Излъчване: От понеделник до петък от 22:55 часа
 
Продължаваме да следим историята и премеждията на Шон Мърфи, младия хирург със синдром на саванта, който работи в хирургичното отделение на престижна болница. 
 
В ролите: Фреди Хаймор, Никълъс Гонзалес
 
Женени с деца, сезон 1
Премиера: 15 април от 00:50 часа
Излъчване: Всяка събота и неделя от 00:50 часа
 
Ал е типичният баща от работническата класа. Пеги, съпругата му, винаги иска повече от него. Заедно с децата си, те преминават през възходите и паденията на обикновения живот. 
 
В ролите: Ед О`нийл, Кейти Сегал, Кристина Апългейт, Дейвид Фаустино
 
Убийства в Рая, сезон 12
Премиера: 20 април от 22:00 часа
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа
 
Детектив Невил Паркър има още много престъпления за разрешаване на блажения остров Сейнт Мари, които започват с мистериозното убийство на известен астроном. На тих склон на острова група препъри се подготвя за апокалипсис, когато един от тях е убит. Очакват ни още загадъчно убийство на лодка, известна певица, която се оказва заподозряна, шокиращо убийство на сватба и домашно убийство – което ще се превърне в най-голямото предизвикателство за Невил. 
 
Убийства в Мидсъмър, сезон 20
Премиера: 28 април от 22:00 часа
Излъчване: Всеки петък от 22:00 часа
 
Главен инспектор Барбани разследва убийства и мистерии в старомодна провинция с ужасяващ брой жертви. 
 
В ролите: Нийл Дъджън, Фиона Долман
 
От местопрестъплението, сезон 11
Премиера: 13 април от 21:00 часа
Излъчване: Всеки делничен ден от 21:00 часа 
 
„От местопрестъплението“ е драма за екип криминалисти, обучени да разрешават заплетени случаи чрез обстоен оглед на местопрестъплението, събиране на неоспорими доказателства и намиране на липсващите частици от пъзела, които ще разрешат мистерията. 
 
В ролите: Лорънс Фишбърн, Джордж Ийдс
 
Случаите на Франки Дрейк, сезон 2
Премиера: 18 април от 12:25часа
Излъчване: Всеки делничен ден от 12:25 часа
 
Развиващ се през 20-те години в Торонто, „Случаите на Франки Дрейк“ проследява единствените жени детективи в града, които поемат случаите, които полицията не иска да докосне. Във време на промяна и надежда, полът им се оказва тяхното най-голямо предимство, тъй като се противопоставят на очакванията и се бунтуват срещу традицията. Те са детективите на новото време, но дали светът е готов за тях? Безстрашното чувство за приключения на Франки и нейната партньорка Труди, ги въвлича във всевъзможни неприятности, но те винаги успят да се измъкнат с малко помощ от техните приятелки Мери и Фло, които винаги са готови да им подадат ръка, ровейки се в полицейски досиета или хвърляйки бърз поглед в докладите от аутопсия. Техните случаи ги отвеждат във всяко кътче на Торонто, като ги среща с хора от различни слоеве на обществото, наред с някои прочути исторически личности. 
 
Втори сезон на поредицата „Случаите на Франки Дрейк“ предлага нови приключения, в които дамската детективска агенция на Дрейк се заема с по-предизвикателни случаи и се изправя срещу някои впечатляващи врагове. Екипът е страхотен в това, което прави, но в този сезон нещата за тях стават по-сложи с пристигането на детектив Том Грейсън. Преместен в Mary’s Station House от Хамилтън, красивият и тих Грейсън е особено подозрителен по отношение на червенокосата жена детектив, на която често се натъква на местопрестъпленията. Той и Франки играят опасна игра на котка и мишка и се сближават с напредването на сезона. Но дали са готови да се изправят през усложненията, до които задълбочаването на приятелството им би довело?
 
В ролите: Лорън Лий Смит, Шантел Райли, Ребека Лидярд, Шарън Матюс


ИЗБРАНО