„Един за друг“ с трима водещи и изненади

14 февруари 2023 | 13:04 Дачев
Броени дни остават до старта на четвъти сезон на „Един за друг“ - предаването, което ще понесе зрителите на крилете на любовта. С трима водещи, много изненади и нови романтични предизвикателства на 17 февруари от 20:00 ч. ефирът на NOVA ще посрещне участниците  – двойки, решени с цената на всичко да докажат, че са един за друг. 
 
Актьорското дуо Краси Радков и Станислава Ганчева ще се присъедини към лъчезарния Емо Чолаков, за да предизвикват себе си в една шеметна любовна надпревара. 
 
„За първи път с моята съпруга сме заедно пред камера. Много е хубаво и специално за двамата. Новият сезон на предаването е изключително атрактивен и добре измислен. Има хора с различни характери и професии, но те успяват да запазят позитивното настроение през цялото време“, сподели Краси Радков днес в предаването „На кафе“.
Неговата нежна половинка Станислава Ганчева допълни, че харесват всички двойки, а най-трудната част от играта е раздялата с участниците във вилата на любовта.  
 
„Благодаря на Краси и Станислава, че се присъединиха към екипа, те са страхотни партньори. Нямаше как да имам по-подходяща компания. Изненадан съм от мащаба на игрите тази година – те са съвсем нови и много зрелищни“, коментира от своя страна водещият Емо Чолаков.. 
 
* * * * * * *
 
Новият сезон на „Един за друг“ е подготвил повече от атрактивен каст с участници с различни професии от цяла България: Силистра, София, Хасково, Свищов, Варна, Бургас, Сливен, Кюстендил и др. 
 
Сред тях има влогъри, стилист, юрист, ветеринар, програмист, учители, пожарникар, а една от дамите е бивша адреналинка от "Господари на ефира". Част от участниците са женени отдавна, а други са заедно само от няколко месеца. Една от двойките е влизала в клетка на 200-килограмов тигър, а в друга - партньорите са разведени. 
 
Най-младите участници са на 23 години, а най-възрастният – на 48. Какви изненади ги очакват, ще видим в „Един за друг“ от този петък, 20:00 ч.


ИЗБРАНО