Нов корейски сериал: „В търсене на любовта“ по bTV Lady

6 февруари 2023 | 12:07 Дачев
Премиерният корейски сериал тръгва на 7 февруари и ще се излъчва всяка делнична вечер от 23:00 ч.
 
В месеца на любовта, семейният канал bTV Lady ще бъде завладян от вълнуващи романтични емоции с епизодите на новия корейски сериал „В търсене на любовта“ (Discovery of Love). 
 
16-серийната поредица, която тръгва във вторник и ще се излъчва всяка делнична вечер, обещава да грабне зрителите с неповторима житейска история, в която всеки от героите ще избере да послуша сърцето си в стремежа да изживее истинската любов.
 
Историята:
От около година дизайнерката Хан Йео-ръм (Чонг Ю-ми) излиза с пластичния хирург Нам Ха-джин (Сунг Джун). Двамата планират сватба, но на пръв поглед хармоничната им връзка внезапно е разтърсена от неочакваното завръщане на бившия приятел на Хан Йео-ръм – Канг Тае-ха (Ерик Мун). Той е изпълнителен директор на компания за интериорен дизайн – умен, уверен мъж, който винаги получава това, което иска.
 
Междувременно Нам Ха-джин се натъква на свободолюбивата Ан А-рим (Юн Джин-и). В нея той разпознава момичето, към което се е отнасял като към сестра, когато и двамата са били в сиропиталището, където са израснали. 
 
Неочакваният сблъсък с миналото кара и четиримата герои да преосмислят своята романтична нагласа, а това ги тласка към търсене на истинската любов!