„Един за друг“ с нов сезон 4 от февруари

4 февруари 2023 | 10:18 Дачев
Сред участниците е актьорът Краси Радков със съпругата си
 
Истинска любов, положителни емоции, но и изпитания за силата на чувствата очакват зрителите на NOVA тази телевизионна пролет с четвъртия сезон на романтичното предаване „Един за друг“ с водещ Емо Чолаков - от 15 февруари, сряда, 21:00 ч. 
 
Незабравимо приключение очаква новите участници в риалити формата, нетърпеливи да тестват силата на отношенията си, за да докажат, че заедно са непобедими. Краси Радков и съпругата му Станислава Ганчева ще се включат в шеметно предизвикателство, за да докажат, че любовта е над всичко. 
 
„Зрителите не са виждали толкова много любов. Първото доказателство са звездното семейство, което ще бъде част от новия сезон. Краси и Станислава са живият пример, че силата на чувствата може да устои на времето и житейските обрати. Очаквайте големи изненади, започваме в месеца на любовта – февруари, по NOVA“, сподели водещият на формата.
 
Интересът за участие е огромен и тази година. В атрактивния каст влизат интригуващи двойки с любопитни житейски истории, част от които с богат семеен стаж, но и с голямо желание за екстремни преживявания. Те ще тестват не само колко добре се познават, но и дали притежават необходимите физически и психически качества, които могат да им осигурят победата: адаптивност, креативност, пресметливост, бързина и сила. Това, което обединява всички, е истинската любов, мотивацията за победа и желанието да покажат, че са създадени един за друг.
 
В първия сезон (февруари - май 2020 г.) две двойки си завоюваха победата - Искра и Йордан, и Елена и Пламен, а във втория - Тяна и Иво решиха да споделят наградата си с младата двойка Тина и Миро. Миналата година от любимото семейно предаване последни си тръгнаха Симона и Борислав.


ИЗБРАНО