Световна кухня и кулинарни пътешествия по 24 Kitchen

2 февруари 2023 | 14:59 Дачев
Премиерни акценти по 24Kitchen през февруари 2023:
 
- Световна кухня, сезон 4
- Тихоокеанска кухня, сезон 2
- Пътешествието на Гордън, Джино и Фред, сезон 2 (еп. 6 и 7)
 
"Световна кухня" - сезон 4 от 22 февруари, всяка сряда от 13:00 ч.
 
Предаването представя голямо разнообразие от международни кулинарни преживявания – от 5-звездни ресторанти до семейни къщи и сергии из малките улички. 
Всеки епизод се развива на различно място и предоставя забавен и информативен поглед към хората и местата посредством тяхната храна. Харизматичната водеща пресъздава някои от кулинарните вдъхновения от различните локации в кухнята си у дома и разработва лесни за изпълнение рецепти, които улавят същността на дадена кухня по прост и лесен начин. Нейната дръзка и увлекателна натура е удоволствие за зрителя, който се отправя на кулинарно пътешествие по света.
 
"Тихоокеанска кухня" - сезон 2 от 24 февруари, всеки петък от 13:00 ч.
 
Островите в южната част на Тихия океан – дом на последната неизследвана до момента кухня. 
 
Робърт Оливър, носител на наградата „Гурме“, се завръща в страната на своята младост, за да готви заедно с младите местни жители. Разходете се из екзотичните супермаркети на островите Кук, уличните пазари на Фиджи и бакалниците на Тонга, Самоа и Вануату, където ще се запознаете с храни и съставки, каквито никога досега не сте виждали, камо ли опитвали! Това са ястия, които са толкова живи и цветни, колкото и земята, от която са се родили.
 
"Пътешествието на Гордън, Джино и Фред" - сезон 2 от 16 февруари, 13:00 ч.
 
Този път Гордън, Джино и Фред се отправят на американско приключение. След успеха на европейското им турне, изпълнено с множество забавни моменти, Гордън е готов да покаже на Джино и Фред кулинарните изкушения на своя втори дом.
 
Завръщането на тази изключително успешна поредица, номинирана за БАФТА, обещава още повече хумор, хаос и състезателни мисии за тримата приятели, докато те пътуват из Америка. Както винаги, те са в търсене на най-добрите съставки, готвачи и персонажи на най-зашеметяващите места.


ИЗБРАНО