Кланът (понеделник, bTV)

9 януари 2023 | 16:20 Дачев
Специален пилотен епизод до 23:30 ч.

Началото на "Кланът" ще разгърне в цялост вълнуващата завръзка за разделените братя Тудор и Давид, чиито пътища се пресичат след години, но вече от двете страни на закона. В главните роли зрителите ще видят изгряващите румънски звезди Денис Хангану и Мариан Олтеану.
 
„Изключително съм развълнуван, че българските зрители ще имат възможност да проследят „Кланът“. Съвсем скоро приключихме снимките на първия сезон и мога да кажа, че целият екип е изключително доволен от крайния резултат. „Кланът“ се превърна в най-добрия сериал, правен някога в Румъния. Героят ми Тудор Ахим е непредсказуема личност – той е човек на честта, който се ръководи от моралните си ценности, но е принуден да играе ролята на „лошото ченге“. Зрителите ще станат свидетели на цялото му израстване още в първите епизоди. Радвам се, че сериалът ще бъде излъчен в България и нямам търпение да разбера какви са отзивите на зрителите!“, споделя Денис Хангану (Тудор).
 
„Давид е сложен персонаж с много личности – има както положителни, така и отрицателни черти, които зрителите сами ще трябва да открият. Решенията, които взима, са продиктувани изцяло от инстинкта му за самосъхранение. Но имам изненада за Вас... Тя ще стане ясна още в края на първия епизод тази вечер, когато предстои големият обрат. Насладете се!“, загатва другият главен актьор – Мариан Олтеану (Давид).


ИЗБРАНО