Мариана Попова и Веселин Плачков в „Търси се”

28 септември 2022 | 13:18 Дачев
Ново начало в Плевен и признание за тежка загуба
 
Звездната двойка Мариана Попова и Веселин Плачков са специални гости в „Търси се“ тази неделя (2 октомври) от 13:00 ч. по bTV.
 
Двамата ще разкажат за трудностите по време на пандемията, когато се ражда дъщеря им Катерина. Тогава те решават да се преместят да живеят в Плевен. 
„Това хем беше труден, хем беше хубав период. Живеехме като в комуна с приятелите ни и беше много весело“, споделят певицата и актьорът.
 
Най-емоционална за тях ще бъде срещата с трите им пораснали деца – Мария-Магдалена, Андрея и малката Кати, която е общото им дете. Двамата ще признаят, че преди появата на Кати, Мариана е имала една неуспешна бременност, но въпреки това решават да имат дете. 
„И двете ми бременности бяха много тежки, с голямо неразположение и повръщане“, ще сподели Мариана пред водещите Меги и Нели.
 
С типичното си чувство за хумор Мариана и Веселин ще опишат „лудницата“ вкъщи, а Веско ще се оплаче, че любимата му не намира време за него заради многото си ангажименти. „Деца, куче, котка – всичко е преди мен, а за мен време кога? Аз съм взел теб! Помощ! Искам да я заведа някъде, да сме само двамата, а тя постоянно ми отказва!“, емоционално ще обрисува семейната ситуация актьорът.
 
„От друга страна, когато сме само двамата и ги няма битовизмите, между нас има пълна хармония“, допълва Веселин. 
 
А какви смешни предизвикателства са им подготвили техните близки и приятели, може да видим в неделя по обедно време.