„България сутрин“ вече с Виктор Дремсизов

2 септември 2022 | 11:17 Дачев
С богат опит в проследяването на актуалните събития и горещите теми, политическият репортер на „Новините ON AIR“ Виктор Дремсизов е новият водещ на сутрешния блок „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR. От 5 септември заедно с очарователната Мария Константинова, харизматичната двойка водещи ще се грижи за позитивното и информирано начало на деня на зрителите на националната политематична телевизия. 
 
Виктор Дремсизов е един от най-разпознаваемите репортери на „Новините ON AIR“. След като се присъединява към екипа на Bulgaria ON AIR в края на 2019 г., той успява бързо да натрупа богат опит и често пъти се намира в най-горещите точки на актуалните събития, следи развитието на теми, свързани с политиката, законодателната и изпълнителната власт. Интересува се също така и от темите насочени към човешките права и образованието. Преди това трупа професионален опит и знания в национална телевизия, както и в печатни и онлайн медии. През 2021г. Виктор Дремсизов става носител на специално отличие за висока езикова култура и опазване чистотата на българския език от Факултета по славянски филологии на СУ „Св. Климент Охридски“.
 
„Предизвикателство и признание. Така описвам гласуваното доверие към мен. Като водещ на „България сутрин“ ще дам всичко от себе си зрителите да започват деня си бодро и информирано. Сигурен съм, че заедно с екранния ми партньор Мария Константинова ще сме перфектния екип“, споделя Дремсизов относно новото си амплоа.
 
Всяко делнично утро от 07:00 часа новият тандем на сутрешния блок „България сутрин“ ще посреща в студиото изявени специалисти, експерти по обществено-значимите въпроси, представители на властта и вдъхновяващи гости, където заедно ще коментират задълбочено и обективно най-горещите теми от България и света.
 


ИЗБРАНО