Четвърта локация за племената в “Игри на волята”

26 август 2022 | 10:02 Дачев
Към Резиденцията, Стопанството и Дивата река ще се добави ново, непознато досега място
 
Четири различни локации ще обитават племената в четвъртия сезон на “Игри на волята: България”. Разпределението ще се решава чрез тежки отборни битки на Арената. Всяка седмица състезателите ще се впускат в ожесточена борба за мястото, на което ще пребивават през следващите седем дни и една от изненадите на сезона ще бъде именно новата локация, която ще преобърне хода на играта.
 
Резиденция:
Победителите в битките за територия ще отпразнуват успеха си в охолството на Резиденцията. Те ще се настанят в луксозна къща с всички възможни удобства и гледка към морската шир. На разположение на участниците ще са няколко спални, бани, лятна кухня и басейн. В рамките на седмица племето ще живее в лукс сред изобилие от храна и възможност за отмора след изтощителните битки.
 
Стопанство:
Племето, заело втора позиция в териториалните битки, ще се настани в Стопанството. Там участниците ще имат покрив над главите си, но ще трябва да заслужат прехраната си с тежък труд. Те ще се грижат  за животните в двора и за голямата градина с плодове и зеленчуци, следвайки инструкциите на своя стопанин - Пламен Томов.
 
“Ще им давам всякакви задачи, каквито са нужни в стопанството. Като е сухо и горещо, трябва да се полива. Като стане почвата набита, трябва да се разкопае. Да обират продукцията също трябва.” - сподели Пламен пред репортера Николай Василковски за „Здравей, България“. Стопанството изисква много грижи, затова по време на своя престой там, състезателите ще бъдат под зоркия му поглед и ще следват неговите напътствия. 
 
Дива река:
Племето, претърпяло загуба на териториалната битка, ще се изправи пред предизвикателството да оцелява на Дивата река. Изолирана от цивилизацията, на километри от най-близкото населено място, тя не предлага на участниците нито храна, нито подслон. Тяхното оцеляване ще е в резултат на силна воля, издръжливост и находчивост. Племето, попаднало на този живописен бряг, ще изпита силата си в изключително сурови условия.
 
Локациите разкриват красотата на българското Черноморие. Племената ще се впуснат в ожесточени битки за територия в стремеж към първото място.
 
Феновете на приключенското риалити ще могат да проследят всички оспорвани сблъсъци на Арената и да надникнат в четвъртата непозната локация от 3 септември, събота в ефира на NOVA.
 
* * * * * * *

Връзки:
4 племена и 4 локации в ”Игри на волята” сезон 3 (2021)


ИЗБРАНО