„Стани богат“ - нов сезон от 5 септември

17 август 2022 | 12:02 Дачев
Легендарната телевизионна игра, която се превърна в световен бранд с милиони фенове – „Стани богат“, се завръща с нов - втори сезон в ефира на bTV на 5 септември 2022, понеделник.
Екипът на шоуто е подготвил широк спектър от интересни и любопитни въпроси, които всяка делнична вечер от 18 ч. ще провокират както знанията на участниците, така и тези на зрителите.
 
Напрежението около играта ще се редува с приятни емоции на тези, които обичат да тестват знанията си и имат късмета да седнат на стола срещу харизматичния водещ Михаил Билалов.
 
Първият за bTV сезон, завършил на 20 май, на една от най-обичаните световни игри може да се похвали с редица рекорди. 196 жадни за знание участници седнаха на стола на богатството и спечелиха общо 552 500 лв. в рамките на 110 часа ефирно време. Още първата седмица след своя дебют, предаването раздаде 55 000 лв., а първи на стола на богатството седна Златин Тодоров, който е роден в годината на старта на играта у нас. 
 
Новото правило за втора сигурна сума, а именно играчът сам да определи каква да бъде тя, не просто е увеличило предизвикателството пред участниците, но им е донесло и допълнителна дързост при вземане на решение относно въпросите. Чрез тази историческа за шоуто промяна близо 2/3 от участниците са си тръгнали със сума над 1 500 лв. 
 
Дигиталната игра „Стани богат“ вече 7 месеца също се радва на изключителен интерес от феновете, които с удоволствие играят онлайн версията навсякъде и по всяко време, без регистрация и ограничения.
 
Студиото на „Стани богат“ отново ще отвори врати за всички ентусиасти, дръзнали да седнат на стола, за да спечелят 100 000 лв., да демонстрират хъс и обща култура и да празнуват знанието. Новият сезон гарантира качествено семейно развлечение, а заявяват от bTV.