Две поредици с нови сезони по Boomerang

10 август 2022 | 09:47 Дачев
Power Players - нов сезон по Boomerang
 
Когато 9-годишният Аксел заживява в къщата на чичо си Андрю, всичко се променя. Момчето трябва да остане при новия настойник, когато родителите му си тръгват. Той обаче не очаква, че в мазето на своя чичо, изобретател, ще открие специални устройства, които му позволяват да се превърне в супер играчка и да спасява света. 
 
След като намира находката, Аксел ще разбере, че играчките в дома им оживяват. Новите приятели на Аксел са Сержант Щурм, хитрият Галилео, борецът Маско, роботът Слобот, куклата Боби Блоби и синьото мече - Варварина. Оттук нататък всички те имат суперсили и след трансформация отиват на много специални мисии, които ги сблъскват и с герои, които имат зли намерения, като основният опонент на Аксел - Бесния, който иска да отнеме силата на екипа от Power Players.
 
Детският канал ни кани на премиерните епизоди на втория сезон на поредицата. Ще продължи ли Бесния да планира заговор срещу Power Players? Ще се справят ли Аксел и приятелите му с новите предизвикателства? Отговорите ни очакват всеки ден от 8 август от 08.00 ч. - всеки ден по същото време.
 
* * * * * * *
 
По света с Гризи и лемингите“ - отново
 
Горският на канадски резерват е напуснал хижата си. Това е една доста луксозна къща - идеална за животни, които търсят комфорт. Всеки жител на гората я иска за себе си, но само мечокът Гризи успява да я получи. 
 
Всички животни се примиряват с това... с изключение на една група натрапници. Сините леминги изглеждат безобидни, но заедно могат да направят много бели. Те са хитри, решителни и във всеки епизод дразнят мечкока, за да го прогонят от къщата. Забавленията им се превръщат в незабравими приключения.
 
През август, Boomerang ще излъчи епизоди от всички сезони на поредицата. В един от тях на мечока му свършват лакомствата. Шкафовете в кухнята му се оказват съвсем празни. Докато обмисля как да получи нови вкусни закуски, забелязва, че лемингите имат ново голямо устройство отвън. То ще се окаже автомат за лакомства - идеалното решение за Гризи. Проблемът е, че нито той, нито лемингите имат пари, които да сложат в машината. Те, обаче, си спомнят, че в гората има заровено съкровище – тези монети биха им позволили да стигнат до храната, скрита в автомата. Героите ще започнат да търсят, но дали ще ги открият?
 
Предаването ще започне на 13 август от 14.00 ч. - всеки уикенд по същото време.


ИЗБРАНО