Програмна схема на bTV за лято '2022

4 юли 2022 | 12:09 Дачев
Актуалните предавания на bTV продължават през лятото с ексклузивни теми и гости, публицистиката преминава в лятна схема през юли и август
 
От днес, 4 юли, сутрешният блок на bTV „Тази сутрин“ започва вече в 07:00 ч. 
Златимир Йочев ще продължи да представя най-актуалните теми за деня и да посреща гостите в най-гледаното сутрешно време в националния ефир всяка делнична сутрин до края на юли. От 1 август до завръщането му в ефир в края на месеца ще го заместват журналистите Иван Георгиев, Стоян Георгиев и Мария Ванкова.
 
Уикенд блокът „Тази събота и неделя“ също ще продължи да обобщава горещите теми и събития от седмицата през цялото лято.
На 23 и 24 юли, в последния ефир преди ваканцията си, титулярните водещи Жени Марчева, Диана Любенова, Мария Цънцарова и Петя Дикова ще се включат с лятно настроение директно от морето. От 30 юли водещи политически фигури и ексклузивни гости в студиото на предаването ще посрещат Гергана Венкова и Кристина Газиева, а от 20 август до началото на есенния сезон – Румен Скрински и Радиана Божикова.
 
Емблематичното публицистично предаване на bTV „Лице в лице“ също продължава без почивка всеки делничен ден от 17:20 ч., за да може да следим горещите политически страсти и коментари през цялото лято.
 
През юли приключва телевизионният сезон на рубрката „Защо, господин министър?“. Очаквайте го обратно в ефир в началото на септември, когато се очаква отново политическите страсти да бъдат нажежени.
 
Лятна почивка ще има и актуално-публицистичното предаване „120 минути“, като през август в ефира на bTV ще се излъчват най-добрите издания от годината. Водещият Светослав Иванов ще бъде отново на екран на 11 септември за десетия пореден сезон на предаването.
 
bTV Репортерите също ще предложи най-интересното от излъчените през годината епизоди в седмиците от 9 юли до началото на септември.
 
През август телевизията ще представи и най-доброто от светското предаване "COOLt". Слънчевата водеща Натали Трифонова ще бъде отново в ефир от 10 септември 2022 г.