”Криминални случаи - Барселона” през юли по FOX Crime

1 юли 2022 | 13:02 Дачев
Сезон 2 на "Криминални случаи - Барселона" ("Barcelona Crime") е с премиера на 22 юли по FOX Crime и ще се излъчва всеки петък от 22:00 часа.
 
Барселона може истински да се гордее със своя експертен и атрактивен криминален екип, ръководен от Ксави Бонет и очарователния му партньор Фина Валент.
Ксави - независим, импулсивен, енигматичен с добре разработена мрежа от контакти от тъмната страна на града; Фина – самотна майка и самоуверена красавица. Те са по петите на заговорниците, престъпници и измамниците, които предпочитат да правят тъмните си сделки след залез слънце. Работата им ги отвежда дълбоко в сърцето на този средновековен град.

Със загадъчни мистерии, които предстои да бъдат разкрити, като например студент, който умира от отравяне и не оставя почти никакви улики, както и още много предстоящи убийства. Ксави и Фина имат доста работа за вършене, преди това и други престъпления да бъдат безмилостно спрени. 
 
В ролите: Клеменс Шик, Ан Шефер и др.

* * * * * * *

Преди това, не е за изпускане и стартът на сезон 4 на "Роко Скиавоне" ("Rocco Schiavone") - от 8 юли.
Сериалът ще върви всеки петък от 22:00 часа.

Заместник-шефът на полицията Роко Скиавоне не е типичният полицай и пример за подражание. Саркастичен, заядлив, харизматичен и не особен фен на правилата и законите, той трябва да контролира нервите си и променливото си настроение.

Като наказание за поведението му, детективът от Рим е заточен в провинциално алпийско градче, което го удря право в сърцето. Сега той трябва да остави луксозните си мокасини, за да обуе неудобните зимни ботуши и да започне да копае надълбоко. Потайните местни жители също са нещо, с което Роко трябва да свикне. Ще се окаже обаче, че снегът не е единственото нещо, което затруднява разследванията в италианските Алпи…
 
В ролите: Марко Джалини, Ернесто Д'Ардженио и др.


ИЗБРАНО