“Шоуто на Николаос Цитиридис” закрива сезон 3 довечера

10 юни 2022 | 13:13 Дачев
В познатия стартов час - 22:30, от понеделник bTV ще излъчва в ефир дигиталните епозоди от изминалия сезон
 
Финалният епизод за сезонa на “Шоуто на Николаос Цитиридис“ е тази вечер, а специален гост в него ще бъде Виктория Капитонова, която стигна до финала и победи в култовото риалити „Ергенът“. 
И този път, водещият Николаос и неговият бенд са подготвил специален музикален видеопоздрав за зрителите с пожелание за чудесно лято, в който ще се включи и Виктор Стоянов от „Ергенът“. 
 
Ще има и много изненади, а какви са те ще разберем във финалния петъчен епизод днес, 10 юни.
 
От понеделник, 13 юни, bTV ще излъчва ексклузивно в ефир дигиталните епизоди на „По-късното шоу на Николаос Цитиридис“ от изминалия сезон. 
Цяло лято феновете на предаването ще се забавляват в ефир със срещите на Николаос с невероятни, неочаквани, изключително весели и разнообразни гости. Предаването може да се гледа и в неговия уеб сайт, в YouTube канала и другите платформи на bTV Media Group, активни са и страниците му в социалните мрежи Facebook и Instragram.
 
Екипът на шоуто излиза в заслужена лятна ваканция, за да се завърне наесен (на 5 септември 2022 г.) в ефира на bTV с нови сили и много изненади за своите фенове, допълват от медията.


ИЗБРАНО