Теди Кацарова и Фики Стораро в „Събота вечер с БНТ“

9 юни 2022 | 18:46 Дачев
В студиото на Ники Станоев гостува още изпълнителката Петя Данкова
 
Тази събота, 11 юни 2022 в 21:00 ч., в шоуто „Събота вечер с БНТ“ Ники Станоев ще посрещне поп звездата Теди Кацарова, която ще влезе в студиото на БНТ1 под съпровода на хита си „Аз и ти“, превърнал се в нейна визитна картичка. 
 
Винаги усмихнатата певица ще сподели подробности за последната си песен „Един за друг“, която, по думите ѝ, ще се радва на още по-голям успех. Теди Кацарова ще разкрие на Ники Станоев какво е правила по време на ковид пандемията, както и ще разкаже повече за кулинарната си книга и последното си пътуване до Парагвай.
 
В студиото гостува и поп-фолк певецът Фики Стораро, който ще разкаже за стъпката, която е предприел в своята кариера – да каже „чао“ на чалгата. 
Талантливият изпълнител подготвя поп-рок албум с песни в различни жанрове, а догодина ще стане ясно и къде ще отпразнува 10 години на сцената. На финала на своето гостуване Фики ще изпълни народната песен „Яне Мори“.
 
Музикалният десерт в шоуто ще бъде поднесен от певицата Петя Данкова, която не си поставя рамки и жанрови ограничения, а разгръща таланта си в „Събота вечер с БНТ“.


ИЗБРАНО