Алекс Богданска за развода й с Даниел Петканов -в ”Търси се”

25 май 2022 | 13:06 Дачев
Емоционален разказ за преживяното и новото начало – тази неделя от 12:30 ч. по bTV
 
Моделът Александра Богданска, която е и един от най-успешните инфлуенсъри у нас, ще разкрие за първи път в телевизионен ефир своята истина за раздялата със съпруга й Даниел Петканов и през какво минава тя след развода. Това ще се случи в предаването „Търси се“.
 
Двойката е една от най-обсъжданите в публичното пространство. Водещите Меги и Нели ще предразположат Александра да разкаже много съкровени преживявания и емоции. 
Алекс ще сподели, че раздялата й с Дани е била шок за нея: „Просто дойде и ми каза, че вече е достигнал предела си и иска да се разведем. Наистина не съм го очаквала, защото Дани никога не ми е казвал какво му тежи в нашата връзка“.
 
Моделът ще разкаже и през какво е преминала след тази новина – гняв, разочарование и прошка. В предаването ще се включи и синът на семейството – 3-годишният Габриел. 
„Синът ни е една седмица при мен и една седмица при Дани. Когато е при мен, аз изцяло му се отдавам и не поемам други ангажименти, а когато го няма, гледам да свърша максимално много работа“, разказва Алекс.
 
Много емоционално тя ще посрещне и видеото с нейния баща Милан, който говори за дъщеря си и отношенията със съпруга й.
Той ще опише Алекс като най-позитивния човек, когото познава. При думите на Милан, че е до нея и винаги ще я подкрепя с бащината си обич, Алекс няма да скрие сълзите си.
 
Другата изненада в епизода ще бъде братът на Алекс, който също се казва Милан. Тази година той е абитуриент, а сестра му ще бъде негова дама на бала. 
 
С откровено интервю ще се включи и най-добрата приятелка на моделката – Катя от Благоевград, която е била плътно до нея в най-тежките й моменти. 
 
Меги и Нели са подготвили и много изненади за Алекс, сред които среща с писателката Ваня Щерева и модела Евелина Чоева. Какви предизвикателства ще получи тя от своите най-близки хора и каква е посоката на новия й живот, ще разберем в новия епизод на „Търси се“ на 29 май 2022 г.