Уикенди с криминални поредици по bTV Lady

13 май 2022 | 08:59 Дачев
Два от най-гледаните френски сериали, „Загадъчни убийства по Агата Кристи“ и „Сезар Вагнер“, завладяват дамския канал
 
bTV Lady ще изненада почитателите на детективските сериали с криминални съботно-неделни вечери. Стартът ще бъде даден тази събота, 14 май, с крими поредицата „Загадъчни убийства по Агата Кристи“, която ще върви всяка събота от 22:00 ч.
Другата неделя, 22 май, в същия слот тръгва един от най-гледаните европейски сериали за последните няколко години – „Сезар Вагнер“.
 
Действието в „Загадъчни убийства по Агата Кристи“ (Les petits meurtres d'Agatha Christie) се развива в Северна Франция през 30-те години на миналия век, а главни герои са комисар Жан Ларозие (Антоан Дюлери) и неговият нещастен младши офицер инспектор Емил Лампион (Мариус Колучи), които разследват криминални мистерии по бестселърите на Агата Кристи. Епизодите ще се излъчват всяка съботна вечер от 22:00 ч. и обещават да завладеят зрителите с адаптации на най-заплетените детективски произведения на „кралицата на криминалето“.
 
Следващата неделя (22 май) стартира и премиерната френска поредица „Сезар Вагнер“ (César Wagner, 2020 г.). В центъра на историята е хипохондричният инспектор със закоравяло сърце Сезар Вагнер, който се премества в полицейското управление в Страсбург и трябва да се адаптира към новия си екип. Задачата обаче не се оказва никак лесна, след като на Сезар за пръв път му се налага да се сблъска с чувства и емоции, които до този момент никога не е изпитвал. 
Сериалът, чиято аудитория във Франция достига до 5 милиона зрители на епизод, ще се излъчва в неделните вечери от 22:00 ч.
 
„Загадъчни убийства по Агата Кристи“ и „Сезар Вагнер“ ще бъдат достъпни и онлайн за потребителите на Voyo, наред с останалите премиери на bTV Lady – „Бараж“ и „Майчина любов“.
 
От следващия месец дамският канал ще изненада зрителите с премиерния турски сериал, превърнал се в световен феномен – „Почукай на вратата ми“ (Sen Çal Kapımı).