Владимир Зомбори влиза в сериала ”Мен не ме мислете”

17 март 2022 | 11:23 Дачев
Той играе ухажор-измамник в новите епизоди
 
Желанието на Яна и адвокат Касимов да открият мъжа, заради когото Татяна е продала апартамента на дъщеря си Ева, става причината двамата да прекарват все повече време заедно. Поредната среща завършва със страстна първа целувка между героите на Руши Видинлиев и Весела Бабинова. 
Междувременно Яна най-накрая застава лице в лице с мнимия любовник на Татяна - в ролята на Мирослав Огнянов влиза не друг, а партньорът в живота на актрисата Весела Бабинова - Владимир Зомбори.
 
Мирослав я посреща с цветя в кафенето, в което обикновено се запознава с „жертвите си“ и не пести време, за да пусне в действие чара и успешните си тактики за ухажване на жени. Въпреки че Яна е подготвена за срещата си с измамника, дали пък думите и действията му няма да я разколебаят и в крайна сметка и тя да се поддаде на обаянието му?
 
Съмненията на Ася към Мартин отново се надигат. Докато тя прави планове за тяхна обща почивка, адвокатът не изглежда особено развълнуван. Една неочаквана ситуация ще провокира Ася да попита в прав текст Мартин дали е влюбен в Яна. 
 
Ася ще се сблъска с още една голяма тайна. Как ще реагира тя, когато разбере, че баща й (в ролята - Владимир Люцканов) има връзка с нейна бивша съученичка, ще разберем в четвъртък и петък, 20.00 часа по bTV.


ИЗБРАНО