FOX Life и FOX Crime през март 2022

28 февруари 2022 | 12:45 Дачев
*FOX Life*
 
Ню Амстердам, сезон 4
Премиера: 1 март от 21:00 часа
Излъчване: Всеки вторник от 21:00 часа
 
Медицинският директор Макс Гудуин и екипът на Ню Амстердам посрещат радушно едно по-обнадеждаващо бъдеще след трудната година, която подложи на изпитание всички служители на болницата както никога досега. След години на кипящо романтично напрежение, Макс най-сетне демонстрира чувствата си към д-р Хелън Шарп, впускайки се в тази нова връзка, докато продължава идеалистичния си стремеж да „излекува“ здравната система. Но Макс, Хелън и останалата част от екипа откриват, че оптимизмът им е застрашен от появата на д-р Вероника Фуентес, която е решена да промени облика на болницата, като преустанови всяка една от прогресивните практики, въведени от Макс. 
 
В ролите: Райън Иголд, Джанет Монтгомъри, Фрийма Агйеман
 
Милион малки неща, сезон 4
Премиера: 2 март от 21:00 часа
Излъчване: Всяка сряда от 21:00 часа
 
Между силите на глобалната пандемия и сеизмичния тласък на социалната промяна, нашата група приятели е поела към нова и предизвикателна територия. В четвърти сезон ще видим как те се събират отново по вдъхновяващи и окриляващи начини, докато си помагат един на друг да преодолеят непредвидимите препятствия в живота. 
 
В ролите: Дейвид Джинтоли, Рон Ливингстън, Романи Малко
 
Станция 19, сезон 5
Премиера: 3 март от 21:00 часа 
Излъчване: Всеки четвъртък от 21:00 часа
 
Анди Херера, която на практика е израснала в „Станция 19“, e уверен огнеборец и дъщеря на внушителния ръководител на пожарната. Капитан Пруит е основното вдъхновение на Анди да стане огнеборец и е ментор както на нея, така и на Джак Гибсън, лейтенант в станцията. Джак е толкова безстрашен, колкото Анди е праволинейна, но когато са заедно противоположностите се привличат и искрите прехвърчат.
 
В ролите: Джейна Ли Ортис, Джейсън Джордж, Грей Деймън
 
Анатомията на Грей, сезон 18
Премиера: 3 март от 22:00 часа 
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа
 
Драматичната медицинска поредица се фокусира върху група лекари от болница в Сиатъл, част от които са започнали кариерата си в заведението като стажанти. Един от лекарите, Мередит Грей, е дъщеря на известен хирург. Тя е изправена пред предизвикателството да поддържа добри отношения с колегите си, особено с бившия шеф на хирургията Ричард Уебър, заради вече съществуващата връзка между тях – Уебър и майката на Мередит са имали връзка докато тя е била малка. 
 
В ролите: Елън Помпео, Чандра Уилсън, Джеймс Пикенс мл.
 
Това сме ние, сезон 6
Премиера: 30 март от 22:00 часа 
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа
 
Всеки има семейство. А всяко семейство има своята история. „Това сме ние“ проследява историята на семейство Пиърсън през десетилетията: от Джак (Майло Вентимиля) и Ребека (Манди Мур) като млади родители през 80-те години на 20 век до техните 37-годишни деца Кевин (Джъстин Хартли), Кейт (Криси Мец) и Рандъл (Стърлинг К. Браун), които търсят любов и удовлетворение в днешни дни. Тази жизнеутвърждаваща трагикомедия разкрива как дори най-незначителните събития в живота ни играят роля в това, какви ще станем, и как връзките помежду ни могат да надмогнат времето, разстоянията и дори смъртта. 
 
В ролите: Майло Вентимиля, Манди Мур, Джъстин Хартли и др.
 
* * * * * * *
 
*FOX Crime*
 
Убийства в Рая, сезон 11
Премиера: 3 март от 22:00 часа 
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа
 
Детектив Невил Паркър има още много престъпления за разрешаване на блажения остров Сейнт Мари, като в същото време се справя с емоционалните предизвикателства, които носи работата в близост до детектив Флорънс Касел. 
 
В ролите: Ралф Литъл, Жозефин Жобер
 
Ла Гарсон, сезон 1
Премиера: 9 март от 22:00 часа 
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа
 
Действието в поредицата „Ла Гарсон“ се развива в Париж през 20-те години на миналия век. Тя представя Луиз, която става свидетел на убийството на неин роднина от агенти на правителството. Работата в полицията е забранена за жените по това време, но Луиз е убедена, че присъединяването ѝ към служителите на реда може да и послужи като убежище и да ѝ помогне в разследването на убийството. Затова тя приема самоличността на нейния брат близнак Антоан (Том Игрек) и става част от полицията като мъж.
 
В ролите: Лора Смет, Том Игрек
 
Убийства в Мидсъмър, сезон 18
Премиера: 18 март от 22:00 часа 
Излъчване: Всеки петък от 22:00 часа
 
Окръг Мидсъмър печели ужасяваща слава, като регистрира над 280 смъртни случая само за последните 18 години. Всички тези жители, чиито живот е отнет преждевременно от отмъстителните обитатели на старомодната английска провинция. Изигран с остроумие от харизматичния Нийл Дъджън, Джон Барнаби и неговия партньор детектив Чарли Нелсън, разследват убийства и мистерии. От ожесточена конкуренция в света на състезанията по колоездене до неочаквани летящи обекти, забелязани над зелените пасища на Мидсъмър, тази иначе спокойна провинция, може да се окаже изненадващо смъртоносно място за живеене.
 
Бул, сезон 6
Премиера: 22 март от 22:00 часа 
Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа
 
Майкъл Уедърли се въплъщава в ролята на д-р Джейсън Бул в сериала „Бул“. Драматичната поредица е вдъхновена от ранната кариера на д-р Фил Макгроу, основател на една от най-проспериращите фирми за съдебни консултации на всички времена. Брилянтен, дързък и чаровен, д-р Бул е изключителен манипулатор, който комбинира психология, човешка интуиция и високи технологии, за да научи повече за същината в поведението на съдебните заседатели, адвокатите, свидетелите и обвиняемите. 
 
В ролите: Майкъл Уедърли, Фреди Родригес 
 
Военни престъпления, сезон 12
Премиера: 17 март от 21:00 часа 
Излъчване: От понеделник до петък от 21:00 часа
 
Сезон 12 на сериала започва с експлозивен старт, когато самолета на Гибс и Макгий е свален от въздуха, докато прелита над Русия. По-късно - учен е намерен обезглавен; съпругата на морски тюлен е убита; терорист, роден в Америка, е проследен и още много други. 
 
В ролите: Марк Хармън, Майкъл Уедърли, Дейвид Маккалъм
 
Синя кръв, сезон 3
Премиера: 24 март от 23:00 часа 
Излъчване: От понеделник до четвъртък от 21:00 часа
 
Трети сезон на драмата е пълен с вълнение и премеждия за семейство Рейгън както в личен, така и в професионален план. В премиерния епизод на сезона, разследването на Дани и Джаки на случай, свързан с домашно насилие, ги отвежда до високопоставен градски съветник. Дани е взет за заложник от човек от неговото минало, който току-що е излязъл от затвора. Франк се опитва да убеди полицай новобранец да не отнеме живота си, а във връзка с друг случай, дава обещание на мъж, че ще открие убиеца на майка му. В личен план Дани е загрижен за новата работа на Линда в болницата. Междувременно Франк започва да подлага под съмнение загубата на паметта на Хенри, а Ерин се изправя срещу бившия си съпруг в съда.
 
В ролите: Том Селек,  Дони Уолбърг и др.


ИЗБРАНО