Disney Channel през ноември: ”Сидни на макс”

29 октомври 2021 | 12:30 Дачев
Акцентите по Disney Channel през ноември 2021 г.:
 
„СИДНИ НА МАКС“
трети сезон, премиера
 
Заедно с най-добрата си приятелка, баща си и баба Джуди, които я подкрепят, Сидни продължава да посреща предизвикателствата в училище и да живее живота си на макс.
 
В трети сезон Сидни и дружината ѝ се завръщат, готови да покорят 8 клас. Тя е отдадена на приятелите си, на семейството, опитва се да се развие като музикант и е сигурна, че това ще е най-хубавата ѝ година досега.
 
Излъчване: Всеки делничен ден от 1 ноември от 18:55 ч.
 
„КОЛКО НЕЛОВКО“
трети и четвърти сезон, премиера
 
Това е ситуационна комедия за три много умни 13-годишни момичета, които имат проблем със социалната комуникация, но се опитват да се впишат и да се справят с живота и с общуването с момчетата. 
 
Отличничките Лили, Марта и Джас  са неразделни и си приличат по това, че са умни, верни приятелки, но са и стеснителни. Те имат собствен поглед към света и винаги се подкрепят. Въпреки че са най-умните момичета в класа, имат да учат още много и не се спират пред нищо.
 
Сега Лили има ново гадже на име Роб. Марта продължава да се опитва да е първа във всичко, а Джас си остава неудържимо и хаотично мъжко момиче.
 
Излъчване: Всеки делничен ден, трети сезон от 8 ноември от 17:45 ч, четвърти сезон от 25 ноември от 17:45 ч.
 
„НАСЛЕДНИЦИТЕ: КРАЛСКА СВАТБА“
и
тематична програма „НАСЛЕДНИЦИТЕ“
 
Сватбата на Мал и Бен е най-голямото събитие в историята на Аурадон, но Хадес заплашва да го провали.  Покрай сватбата на Мал има драма, хумор, приятелства и любов, а премеждията, пред които ще се изправят на Острова на изгубените, могат да променят всичко. 
 
Гледайте премиерата на специалния епизод е в събота, 20 ноември от 17:00 ч.
 
„НАЙ-ДОБРАТА БАВАЧКА В ГАЛАКТИКАТА“
втори сезон
 
Междугалактическата бавачка Габи Дюран отново е тук и е готова да доразвие своите способности.
 
Излъчване: Всеки делничен ден от 29 ноември от 19:55 ч.
 


ИЗБРАНО