Американско правосъдие по Crime + Investigation

20 октомври 2021 | 12:22 Дачев
Разказан от актьора Денис Хейсбърт, новосъздаденият емблематичен сериал „Американско правосъдие“ разглежда последните криминални случаи в Съединените щати през призмата на системата на наказателното правосъдие и от гледните точки на прокурори, защитници, следователи, жертви и извършители.
 
Поредицата тръгва след месец по Crime + Investigation, на 28 ноември и ще се излъчва всяка неделя от 22:00 ч. Задълбочено се представят знакови престъпления, които са били разкрити и извършителите са били осъдени през последните няколко години – от съдебни процеси, излезли като заглавия в националните медии, до по-малко известни, но въпреки това актуални случаи. 
 
Всяка история разкрива как функционира правосъдната система на САЩ и как понякога тя всъщност  не работи. 
 
„Американско правосъдие“ e eдна от оригиналните документални поредици за действителни престъпления, излъчвана първоначално в продължение на 13 години по каналите на A&E Network.

* * * * * * *

Друг акцент на канала е "Елитни следователи" - поредица с участието на детективите Дейвид Куин и Винс Веласкес, които са работили заедно по стотици убийства. Когато тези двамата се заемат с разследването на случай, лошите момчета със сигурност отиват в затвора.
 
Поредицата е от 4 ноември, всеки четвъртък в 22:00 ч. и включва най-объркващите и шокиращи случаи, по които Куин и Веласкес са работили в продължение на 50 години. Зрителите са въвлечени в едно динамично приключение с тези партньори в борбата срещу престъпленията, като ги прави свидетели на всичко, което се случва – от момента, в който се получи обаждане на 911, до всеки обрат, арест и осъждане.


ИЗБРАНО