Пътни и въздушни полицаи в акция - CBS Reality

18 октомври 2021 | 18:50 Дачев
"Пътни полицаи" - сезони 10 & 11, от 11 ноември
(всеки делничен ден в 8:40, 14.05 и 21:10 ч.)
 
Сериалът върви по стъпките на полицейските отряди, които са на първа линия в борбата с престъпността и безредието, за да залавят нарушителите на закона, чиято „сцена“ са улиците, междуградските пънища и магистрали. Служебните умения на пътните полицаи се тестват всеки ден в рисковани високоскоростни гонки и срещи с опасни шофьори, както при случая, в който осъден дилър на наркотици въврича полицаите в надпревара със скорост 140 мили в час по А1 – една от най-натоварените магистрали във Великобритания.
 
В първия епизод на сезон 10 животозастрашаващата катастрофа на 18-годишно момиче с дърво поставя отново на дневен ред страшната опасност от невнимателно каране, точно след като си изкарал шофьорските курсове. 
В Хартфордшър пътните полицаи се “връщат обратно в училище”, за да обясняват на учениците как да предотватят възможността да им се случват подобни пътни инциденти. Полицаите намират и тежко ранен велосипедист на тъмна автомагистрала – случаят прилича на множество други, при които шофьорът бяга след пречинения от него инцидент... 
 
"Въздушни полицаи" - сезони 1 & 2 от 26 ноември
(всеки делничен ден в 8:40, 14.05 и 21:10 ч.) 
 
Вълнуващ документален сериал, който проследява изпълнения с адреналин живот на полицаите в небето, докато те преследват и хващат закоравели престъпници и поддържат мира… изцяло от небето. 
 
Заснет чрез използването на иновативна технология, сериалът дава на зрителите невиждана досега перспектива към уникалното всекидневие на въздушните полицаи - от хеликоптер и през очите на пилотите и полицаите. Чрез тази изцяло нова перспектива “Въздушни полицаи” представя по уникален начин биткатa срещу престъпността от небето. 
 
* * * * * * *
 
Още по CBS Reality през ноември 2021 г.:
 
"Паранормални нощни смени" - сезон 1
(всяка събота и неделя в 10.20 и 21:10 ч.)
 
Поредицата представя истории за свръхестествени срещи, представени от хората, които саизпитали ужаса от тях. 
Интервюта с експерти придават допълнителна драма към личните разкази и възстановките и предоставят изненадващи научни обяснения на тези ужасяващи събития. 
  
"Замърсяване и наказание" - сезони 1 и 2, до 6 ноември
(всеки делничен ден в 9:55 и 17:50 ч.)
 
Драматичният сериал продължава да представя по шокиращ начин проблема с боклуците във Великобритания.
 
Сериалът е изплънен с изненадващи истории, които поставят на изпитание смелостта на служителите по чистотата – това е война срещу мръсна Великобритания, погледната през очите на тези обикновени и необикновени хора, които са въвлечени в нея всеки ден.
 


ИЗБРАНО