„Деласпорт Балканска лига по баскетбол” тръгва по Ринг

11 октомври 2021 | 15:31 Дачев
bTV Media Group придоби правата за излъчване на един от най-интригуващите европейски клубни турнири по баскетбол с участието на български отбори. След изключителния интерес, който провокира излъчването по спортната телевизия RING на финалния турнир от „Деласпорт Балканска лига по баскетбол“ през април тази година, сега надпреварата се завръща в каналите на медийната група.
 
Този път обаче прякото предаване на „Деласпорт Балканска лига“ започва със самото начало на сезона в състезанието. Стартът бе даден в неделя с участието на два от четирите български представители – „Балкан“ и „Берое“. 
 
Участието на петкратния шампион на България и четирикратен носител на Купата на страната „Балкан“ в Балканската лига започва точно в 18:00 часа в Израел утре, 12 октомври (вторник). 
Тимът от Ботевград се изправя срещу местния Галил Елион, а това е и първата от многото срещи от турнира, които зрителите ще могат да наблюдават пряко по спортната телевизия RING. Този мач, както и всички останали мачове на живо, ще може да бъде гледан и онлайн.
 
В Косово, също във вторник, започва участието и на друг български отбор – „Академик“ Пловдив. 
Срещата „Сигал“ Прищина – „Академик“ Пловдив може да бъде наблюдавана от 20:00 часа. Пловдивчани играха на финал в Балканската лига през изминалия сезон, а bTV Media Group излъчи, както битката им за трофея в израелския град Холон, така и победата им на полуфинала над „Берое“.
 
Почти всички мачове и на „Балкан“, и на „Академик“ Пловдив, както и на останалите два български участника в надпреварата – „Левски“ и „Берое“ от груповата фаза, ще може да бъдат гледани по RING и онлайн.


ИЗБРАНО