„Преди обед“ с нови лица и рубрики от 6 септември

27 август 2021 | 10:37 Дачев
Радина Червенова става част от екипа на предаването
 
Предиобедното токшоу „Преди обед“ се завръща в ефира на bTV на 6 септември и ще зарадва зрителите с куп нови лица, свежи рубрики и тайни мисии на водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев. 
Сред акцентите в есенния сезон на предаването е едно от най-обичаните лица в българския ТВ ефир – журналистката Радина Червенова. В понеделник тя ще среща зрителите с позабравени герои от миналото, а в сряда ще коментира със специалисти вечните теми за човешките отношения. През истински истории на хора, преживели разочарования или носещи травми, те ще помагат да се преодоляват различни проблеми в семейството, в офиса, в общуването.
 
Младата актриса Сара Драгулева се впуска в приключението „Долче вита“. 
С нея зрителите ще пътешестват, ще следват звездите по техните маршрути, ще спортуват и ще се забавляват, а в компанията и на дизайнерката Антония Йорданова ще следят и модните трендове.
 
Сред новите попълнения в екипа на „Преди обед“ е и популярният влогър и актриса, позната от сериала „Съни бийч“ - Полина Недкова
Всеки вторник и четвъртък тя ще следи социалните мрежи изкъсо, за да запознава всички пред екраните с най-новите, най-коментирани и най-харесвани клипове, ще отправя Тик-Ток предизвикателства и ще разказва за най-интересните лични истории на звездите от света на киното. Заедно с критика Деян Статулов, Поли ще представя филмовите премиери и нови сериали, като обещава да защитава "масовото кино".
 
Обичаният актьор Ненчо Илчев, когото зрителите познават от „Столичани в повече“ и от „Комиците и приятели“, ще зарадва малките зрители с много игри, фокуси и изненади в новата рубрика „Вълшебствата на Ненчо“.
 
В една от новите рубрики – „УспешниТЕ“, – доказаният пластичен хирург д-р Мартин Генов ще разказва истории за успеха на личности от различни сфери на живота.
 
Колоритната Веси Цюрбрюг ще ръководи кулинарния парад в студиото на „Преди обед“. 
Тя ще се грижи в предаването да гостуват най-добрите готвачи, да се приготвят вкусни и полезни гозби, да има разнообразни храни - лесни и сложни блюда, международна и българска кухня. 
 
Лео Бианки ще продължава да пътешества с неговата рубрика „Животът е прекрасен” в търсене на екзотични рецепти, подправки и ястия. 
 
Кулинарната тема ще продължи да бъде и във фокуса на Рая Пеева, която ще готви заедно със зрителите в техните домове и ще следи за светските новини.
 
В „Духът на здравето” д-р Неделя Щонова и тази есен ще бъде човекът, който ще помага на малки и големи да бъдат здрави и балансирани през новия сезон. 
 
Камен Лисички също продължава да търси колекционери и ще ни припомня игрите на 90-те години. 
 
Венета Георгиева ще продължи с помощта на доказани специалисти да променя визията на зрителите в рубриката "Променените", а Косьо Филипов ще разказва как са създадени най-популярните български песни.
 
„Пътят на щастието“ с Валерия Скимици ще търси у нас и по света идеалната рецепта за баланс и хармония, а репортерката Цвета Макрегър ще представя знакови места в България, за които не знаем почти нищо.
 
Водещите Сашо и Деси също готвят изненади - те ще имат свои тайни мисии, които зрителите ще разгадават в продължение на седмици. 
 
Последователите на „Преди обед“ в социалните мрежи могат да очакват допълнителни предизвикателства и съдържание и в каналите на предаването в инстаграм и фейсбук.


ИЗБРАНО