„Забраненото шоу на Рачков“ се завръща на 12 септември

24 август 2021 | 13:13 Дачев
Втори сезон - отново неподправен хумор и изненади
 
„Забраненото шоу на Рачков“ се завръща тази есен по NOVA. Култовият водещ Димитър Рачков ще стартира втория сезон на предаването на 12 септември. Всяка неделна вечер в познатото време (20:00 ч.) той ще превземе ефира с неповторим хумор, съзвездие от знаменитости, нови предизвикателства, комични скечове и емоционални моменти.
 
Музикалните изпълнения, превърнали се в неразделна част от шоуто, отново ще бъдат поверени на специалния бенд „Найс Ту Митю“ начело с любимия изпълнител и музикален продуцент на шоуто Рафи Бохосян.
 
След успешния първи сезон, положителните емоции ще бъдат гарантирани с нови оригинални конкурси и редица разнообразни теми, на които ще бъде посветено всяко издание на предаването. Вниманието на зрителите ще привлече и специалното нововъведение този сезон – Лудата стая за скечове. Тя ще предложи много забавни изненади и ще демонстрира технологични възможности, напълно нови за българския телевизионен ефир. 
 
В култовите музикални изпълнения в шоуто на бенда „Найс ту Митю“, с много танци и специални хореографии ще се присъедини и балет „Funky Monkeys”. От септември той ще бъде част от предаването и ще прави сцената още по-пъстра и жива.


ИЗБРАНО