Мими Иванова и Развигор Попов в ”Бригада Нов дом”

6 април 2021 | 14:19 Дачев
Новият епизод на “Бригада Нов Дом” в четвъртък от 21:00 ч. ще срещне зрителите на bTV с една изключителна незряща жена – Лилия (32 г.) и слънчевото й дете – Владислав (8 г.). Със силата на духа, вярата, философията си за живот и благодарността, която умеят да изпитват, двамата могат да са пример за всички пред малките екрани. 
 
В епизода, майсторите от бригадата ще имат много работа, за да успеят да преустроят и ремонтират апартамента така, че от малката им кухня да направят детска стая, а зрителите отново ще ги видят силно мотивирани да се справят. 
“Някаква светлина извира от тази жена”, ще отбележи Мария Силвестър, а Влади Караджов ще се впечатли от мъжкото поведение на малкия Влади и ще възкликне: “Знаех си, че всички Владковци са готини хора!”.
 
Именно детето всъщност “показва света на своята майка”, която е “малко по-различна от другите майки, но е най-добрата на света”. Влади не спира да рисува картини за нея и мечтае очите й да се оправят. Въпреки съдбата и трудностите в живота, Лилия не се оплаква, не е гневна, а точно обратното – тя е много позитивна, усмихната и слъчнева и метчае да види как детето й расте. 
 
“Това е едно от най-вълнуващите предавания, в които съм участвала и съм много щастлива от това”, са думите на любимата и на Лилия певица - Мими Иванова.  Тя с радост ще се включи в каузата на предаването, впечатлена от силата на тази жена. 
 
Голямата ни изпълнителка ще изненада майсторите и Мария Силвестър с една от най-известните си песни и с появата на съпруга й Развигор Попов, когото зрителите ще видят насред ремонта. Ще видят и как Мими Иванова се справя с винтоверта и с четка в ръка в един от най-вълнуващите епизоди на “Бригада Нов Дом”.