Първа среща фенове - актьори от сериала ”Белези”

1 март 2021 | 15:00 Дачев
Драматичната история на сестрите Вера и Надежда разтърси дълбоко зрителите на bTV още със своя старт. След поредица от трагични събития, разделените от близо 18 години сестри се срещнаха отново, а повод за това бе Радост - момичето, което и двете възприемат като своя дъщеря. Тази среща постави началото на редица въпроси, отговорите на които водят към болезнено минало и ще окажат невероятно влияние върху настоящето.
 
Днес, 1 март от 21 часа, Надежда ще продължи с опитите си да достигне до дъщеря си, от която е все още откъсната. На Вера ѝ се налага да импровизира в новосъздадената ситуация, за да се справи със сблъсъка със собственото ѝ минало. Това, което обърква плановете ѝ, е неочакваната намеса на друг отдавна забравен човек от миналото ѝ - най-страшните ѝ кошмари се превръщат в реалност и тя е принудена да действа бързо и решително. За капак дъщеря й Неда (в ролята - Балена Ланджева) прави опит за самоубийство, а на сцената се появява и един загадъчен мъж. 
 
* * * * * * *
 
Връзката между Вера и Радост бе обект и на фейсбук игра, която провокира зрителите да направят своите предположения за характера на техните отношения по време на 90-минутния епизод в понеделник, 22 февруари. 
 
Стотици се включиха, давайки верен отговор, а трима от тях на 2 март ще се срещнат виртуално с актрисите в този триъгълник – Вера Йорданова, Анастасия Лютова и Климентина Фърцова. 
 
Това е първата от поредицата срещи, в които актьорите ще отговарят на въпроси на феновете на „Белези“.